Finanšu horoskops 2018.gada aprīlim – daudzus sagaida panākumi

Dvīņi

Saulē atslābs tikai 20. aprīlī. Tas nozīmē, ka tikai pēdējo 10 aprīļa dienu laikā jums būs iespēja savākties un būt gatavam risināt sarežģītas finanšu problēmas. Diemžēl pirms šī laika zvaigznes ir bezspēcīgas. Saules enerģija, kas ievērojami palielinās Auna zvaigznājā, ietekmēs jūs ļoti negatīvi. Parādīsies bailes, nenoteiktība, pasivitāte un apātija.

Kolēģiem, jūs varat likties, ka jūs neesat – neliels cilvēks, kuram, turklāt, nevar uzticēties. Astrologi iesaka strādāt pie uzticības komandā. Centieties, iepatikties, saviem priekšniekiem – no tā būs atkarīgi jūsu nākotnes vai jau esošie panākumi. Atcerieties, ka Saule ir tādu problēmu katalizators, kas galvenokārt attiecas uz personīgo izaugsmi. Tas nomāc jūs, tāpēc nepaļaujieties uz sesto sajūtu: tikai pieredze dos jums panākumus.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 2. – 8. aprīlis – solās daudziem būt dinamiska nedēļa

Vēzis

Aprīlī, Neptūns, pastiprināts Zivīs, rūpēsies par tevi. Tie ir lieliski jaunumi. Mēneša sākumā ienākumi palielināsies, un parādīsies jaunas finansiālās iespējas. Neraugoties uz grūtībām, ko retrograda Merkūrs var radīt, monetārajos jautājumos, tā negatīvā ietekme izzudīs Neptūna ietekmē. Problēmas, ja tās būs, tad tikai emocionālā plānā.

Mēneša beigās, ja strādājat smagi, nebaidieties no iniciatīvas, ienākumi no darba var ievērojami palielināties. Aprīlī parasti tiek atbalstīti drosmīgi pasākumi un nestandarta idejas. Tomēr astrologi iesaka pacietību.

Lauva

Lauvām būs jāuzņemas vadošā pozīcija, jo ātrāk, jo labāk. Mēneša sākumā veiksme būs jūsu pusē, būs izjūta par visvarenību. Viss nebūtu nekas, bet aprīļa vidū jūsu drošinātājs var tikt pazaudēts.

Aprīlī pašdisciplīna jums dažreiz būs labāka nekā motivācija. Astrologi iesaka visu atrisināt tikai tagad. Saule un tās caurspīdīgā enerģija jums palīdzēs līdz 20.aprīlim. Tad jūsu patrona pozitīvā dalība samazināsies, ja tā vispār neizzudīs. Tā pareizi veidojiet savus finanšu plānus, neatlaižot svarīgas iniciatīvas, solījumus vai cerības.

Jaunava

Astrologi pievērš jūsu uzmanību Merkūra kustībai atpakaļgaitā. Tas tiks saglabāts līdz 14.aprīlim un sola neko labu. Var gan aizmirst, gan neizpildīt plānus un negaidītas grūtības. Bet jūs varat sajust darba rezultātus kopš jaunā gada sākuma.

Pēc 14. aprīļa finanšu jautājumi iet uz kalna. Merkūrs pateiks, kā atrisināt visas problēmas un sasniegt jaunus sasniegumus. Izvairieties tikai no impulsīvām un nežēlīgām darbībām. Uzturiet lietas vieglas, it īpaši, ja tās attiecas uz attiecībām ar cilvēkiem.

Lasīt arī: Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Svari

Svari dzīve būs jāuzlabo. Venēra Vērši veicinās labu garastāvokli un spēcīgu pašpārvaldi, kas ir ļoti noderīgi veiksmīgai apmācībai vai efektīvai karjeras kāpuma veicināšanai. Uzlabosies tikai materiālā sfēra, un izlietotie spēki dos augļus.

Astrologi saka, ka ir radušās grūtības tiem, kas skatīsies uz pasauli nepareizi. Ir svarīgi pareizi noteikt prioritātes, pārskatīt savus dzīves mērķus un uzskatus. Tikai šādā veidā jūs varat uzlabot savu materiālo dzīvi, pēc kura nauda tiks piesaistīta jums kā magnēts. Tas būs labs mēnesis svarīgiem pirkumiem un gatavošanās turpmākai attīstībai. Neierobežojiet sevi – meklējiet jaunas iespējas nopelnīt.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu mainīt savu attieksmi pret dzīvi. Precīzāk, spēcīgais Marss, kas uzturas Mežāzī, pieprasīs no jums lielāku koncentrēšanos un motivāciju. Neuzticieties standarta naudas piesaistes metodēm – aprīlī viss būs atšķirīgs. Pastāv iespēja, ka jums būs unikāla iespēja atrast darbu, kas jums patiks.

Marss ir jūsu patrons, tāpēc tā spēks ir vērsts uz jūsu plānu īstenošanu. Mazas problēmas būs tikai ar aizspriedumiem pret naudu. Jūs netraucēsiet objektivitāti. Ja jūs atstāsiet bez uzmanības, iejaukšanās, nepatikšanas panāks jūs, kas novedīs pie kara, ar savu bankas kontu, ar vēlmi iegādāties visu savā ceļā.

Strēlnieks

Aprīlī strēlnieki tiek aicināti pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni un draugiem. Fakts ir tāds, ka Saule iesildīs jūsu interesi par piedzīvojumiem, un tikai uzticami un laika gaitā pārbaudīti cilvēki var jūs apturēt. Jūs rīkosieties karsti, steidzoties, lai apmierinātu jauno pieredzi un jaunas emocijas. Bet nedod cerību par labām izredzēm vai pienācīgu uzvaru. Plānotie plāni var kļūt nožēlojami.

Astrologi iesaka lūgt palīdzību. Jūs varat lūgt cienījamu personu padomu par karjeras kāpnēm vai sarunām ar saviem mīļajiem par trekniem un kardināliem pasākumiem. Un tie, savukārt, varēs objektīvi novērtēt situāciju un sniegt jums labu padomu, kas pasargās no riskiem, neveiksmēm un nepatikšanām.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Mežāzis

Saturns jūsu zīmē, kas aprīļa mēnesī dos iespaidīgas un intriģējošas iespējas. Šis periods ir ideāls finanšu attiecību attīstīšanai ar citiem cilvēkiem vai uzņēmumiem. Būs veiksmīgi arī atklāts konts bankā vai naudas ieguldīšana kāda cita uzņēmumā.

Visums stāsta, ka cilvēki, pie kuriem jūs vērsīsieties pēc materiālas palīdzībai, jums neatteiks. Tomēr šādā laikā kredītus un parādus var viegli savākt, tādēļ paturiet prātā to. Tēriņus vispirms prasa sadzīves un mājsaimniecības lietas. Bet būs veiksmīgas iespējas ar nekustamo īpašumu. Iespējamie sekmīgi darījumi. Jums vajadzētu tikai baidīties no jūsu nepārdomātiem lēmumiem, uz kuriem jums būs tendence periodā no 18. aprīļa līdz 30.aprīlim.

Ūdensvīrs

Neptūns Zivīs ir 80% aktīvs, tāpēc mēnesis sola būt ļoti mierīgs un diezgan izdevīgs. Tas, tāpat kā visi veiksmīgi mēneši, iet ļoti ātri, tāpēc jums vajadzētu izlemt, kāds tas būs: pasīvs vai monetārs. Jums ir divas iespējas: baudīt labu atpūtu, piemēram, doties atvaļinājumā vai piesaistīt naudu, lai mēnesis lidotu ar peļņu un labumu.

Patiesībā abi scenāriji jums dos laimi, bet jums ir skaidri jāsaprot, ko jūs cenšaties sasniegt. Protams, nebūs iespējams nokļūt jebkur, neatkarīgi no tā, cik smagi jūs mēģinātu. Tātad jūs varat droši iztērēt naudu izklaidei vai sākt ietaupīt jaunumiem. Viss ir tavās rokās.

Zivis

Zivīm zvaigznes iesaka noteikt mērķus un izstrādāt plānu nākamajam mēnesim. Venēra Vērša zīmē sniegs jums organizāciju, neatlaidību un vēlmi sasniegt vairāk. Astrologi iesaka to izmantot ar priekšrocību. Laika posmā no 1. aprīļa līdz 24. aprīlim ir jāpieņem svarīgi lēmumi, jānodrošina mērķi, jāsaskaras ar kontaktiem un jārosina sevi dzīvē.

Pēc 24.datuma pozitīvā Venēras dalība tavā dzīvē zaudēs spēku. Viņas klātbūtne Dvīņos dos jums daudz problēmu, pieņemot sevi un izprotot savu vietu šajā dzīvē. Pastāv riski, ka lietas plūdīs pašas pa straumi un atsvešināsieties no sabiedrības. Samazināta efektivitāte, un vēlme kāpt uz augšu, neatstājot pēdas pazūd. Kamēr esat nomāktā stāvoklī, nekautrējieties. Pērciet sev kaut ko, kas jums dod prieku.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment