Finanšu horoskops nedēļai: 2. – 8. aprīlis – solās daudziem būt dinamiska nedēļa

Ir zināms, ka jūs nevarat visu uzreiz iegūt, tāpēc sāciet ar mazumu – ar naudu. Finanšu horoskops ne tikai pateiks jums par planētu ietekmi – tas palīdzēs jums palielināt finanses.

Aprīļa sākums solās būt dinamisks. Ne visi spēs sekot līdzi notikumiem materiālajā pasaulē. Astrologi ziņo, ka nedēļa būs bagāta ar pārmaiņām, kas jāpieņem ar atvērtām rokām. Tagad darbam jābūt prioritātei, jo tas palīdzēs palielināt finanšu plūsmu, realizēt savu potenciālu, atbrīvoties no parādiem. Tomēr tikai tie, kas zina, ko viņi vēlas no dzīves, varēs gūt panākumus.

Auns

Laikposms no 2. līdz 8. aprīlim būs Aunam, kaut kas līdzīgs ieskrējiena tramplīnam. Monetāro enerģiju piešķirs Saules radošā enerģija. Turklāt jūsu patrons paliks tavā zīmē, kas pastiprinās viņa ietekmi vairākas reizes. Materiālajā jomā jums vajadzētu sākt meklēt jaunus attīstības veidus, bet nesteigties ar to īstenošanu. Steiga nedos neko labu.

Šī nedēļa būs ideāls laiks, lai atbrīvotos no iekšējām pretrunām, bailēm un kompleksiem. Ja jums ir vajadzīga nauda, ​​tā nāks, bet tikai pati. Nemēģiniet uzlabot savu finansiālo stāvokli, izmantojot nestandarta veidus, kā piesaistīt naudu. Atrisināt steidzamas finansiālas problēmas palīdzēs tikai pacietība, gudrība un rīcības brīvība.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Vērsis

Vērsim šonedēļ būtu labāk, mazāk sazināties ar nepiederošajiem. Nestāstiet par saviem dzīves plāniem, palaistām iespējām vai sasniegtiem rezultāte. Saglabājiet visu, kas attiecas uz materiālo situāciju, noslēpumā, jo citādi pat Venēra, kas darbojas jūsu zīmē, nespēs palīdzēt.

Astrologi iesaka vismaz uz laiku pārtraukt dalīties plānos un lūgt palīdzību no citiem. Šonedēļ jūs visu pārvaldīsiet paši, jo Venēras ietekme dos jums ieskatu naudas jautājumos. Jums nav jāuzņemas kāda cita loma, atdarinot veiksmīgākos cilvēkus – tā ir jūsu dzīves pieredze un darbības veids, kas šajās septiņās dienās izrādīsies labākais.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment