Finanšu horoskops nedēļai no 10. – 16. oktobrim

AUNS

Jums oktobra vidū veiksmi naudas lietās var dāvāt tikai un vienīgi gudrība un atbildība, tāpēc svarīgus lēmumus Jums noteikti nevajadzētu pieņemt spontāni, jo šāda rīcība Jums var laupīt veiksmi ne tikai naudas lietās, bet arī karjerā – Jūs riskēsiet pazaudēt kolēģu un partneru cieņu, tāpēc vispirms noteikti visu kārtīgi apdomājiet un tikai pēc tam kaut ko darāt!

VĒRSIS

Jums zvaigznes uz laiku iesaka kļūt par novērotājiem, izkļūt no šīs pozīcijas Jūs varat mēģināt nedēļas vidū un tās nogalē – tikai ļoti uzmanīgi! Galvenais Jūsu šīs nedēļas noteikums tajā, lai Jums veiktos naudas lietās – ja neesat pārliecināti, nedariet to! Jūs ļoti daudz ko varēsiet iemācīties no tiem, kuri ir daudz pieredzējušāki par Jums, tāpēc nekautrējaties uzdot jautājumus un uzkrāt zināšanas.

DVĪŅI

Ir pienācis laiks pamēģināt sevī atrast jaunus talantus, jo tas ļoti labi var atsaukties tieši uz Jūsu dzīves finanšu jomu, jo šajā sfērā Jūs noteikti gaidīs iespējas, ko vajadzēs ieraudzīt un izmantot. Cilvēks vienmēr paliek noslēpums, arī pats sev, tāpēc neviens tā īsti nezina, kur beidzas mūsu iespēja patiesībā, taču šajā nedēļā Jūs varat pārbaudīt šos vārdus praksē.

VĒZIS

Ir tāds teiciens – nav ceļš uz laimi, ir tikai pats ceļš, un tieši tas ceļš, pa kuru Jūs ejat arī ir tiešs pierādījums tam, ka dzīve – tā ir iespēja! Tai skaitā arī iespēja uz materiālā stāvokļa uzlabošanu, tāpēc pieņemiet visas neveiksmes kā pieredzi un mācieties no tās!

LAUVA

Jums šajā nedēļā būs ļoti daudz iespējas uzlabot savu finansiālo stāvokli, jo zvaigznes Jums sola dāvāt veiksmi komunikācijā, ko Jūs noteikti varat izmantot savu mērķu sasniegšanai, kā arī kaut kādu nezināmu iemeslu Jūs šajā nedēļā piesaistīsiet cilvēkus, tāpēc šis noteikti būs visnotaļ veiksmīgs laiks pārrunām, biznesa sarunām, intervijām un pat asām diskusijām.

JAUNAVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka nodarboties ar ilgtermiņa finanšu plānošanu, tāpēc ļoti saprātīgi pamēģiniet ielūkoties nākotnē un izvērtējiet visus savus spēkus un spējas. Visam tam, ko Jūs šajā nedēļā ieplānosiet nākamajam gadam, būs lieliskas izredzes arī realizēties!

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes sola veiksmi naudas jautājumos un tajos, kas saistīti ar finanšu sfēru, turklāt Jums noteikti jāņem vērā arī tas, ka šādi periodi Jūs nepiemeklē visnotaļ bieži, tāpēc pacentieties realizēt visus savus plānus gan darbā, gan mājās.

SKORPIONS

Jūs, iespējams, šajā nedēļā ieraudzīsiet jaunas iespējas un jaunus veidus, kā tikt pie bagātības, turklāt tajā visā Jums noteikti palīdzēs komandas darbs un pareizā attieksme, tāpēc pacentieties nezaudēt uzticību, pretējā gadījumā – Jūs riskējat palikt bez veiksmes un bez mazākās iespējas uz panākumiem finanšu un karjeras jomā.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā ir iespēja satikt cilvēku, kurš kļūs par Jūsu ceļvedi uz panākumiem finanšu pasaulē, tāpēc pēc iespējas vairāk centieties iepazīties ar jauniem cilvēkiem, taču uzreiz nesakiet viņiem visu, ko domājat, jo kāda nevērīgi izmesta frāze var sagraut visu to, ko Jūs tik ilgu laiku esat būvējuši!

MEŽĀZIS

Jūs un nauda šajā nedēļā būsiet kā sāls un cukurs – divi pretstati, kas var savienoties vienīgi kaut kādā ēdienā, tāpēc gaidiet tādu gadījumu, kad Jums būs iespēja rīkoties. Ja Jūs māc kaut mazākās šaubas, tad labāk gan to darīt nevajag, taču kopumā šī nedēļa Jums būs visnotaļ stabila un patīkama.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā var nākties iet caur uguni un ūdeni, tāpēc līdz trešdienai vai ceturtdienai Jums labāk būtu neatslābt, jo pēc tam Jūsu enerģija strauji samazināsies. Nedēļas nogalē pacenties kā nākas atpūsties, turklāt noteikti bez alkohola un skaļām kompānijām, bet šīs nedēļas sākums finanšu jomā Jums būs visnotaļ labvēlīgs, arī iepirkšanās ziņā!

ZIVIS

Jums šajā nedēļā atrisināt visas finansiālās grūtības palīdzēs tuvinieki, tāpēc nemēģiniet no viņiem norobežoties – labāk pamēģiniet pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem un radiniekiem, apvienojot spēkus kopīgu mērķu sasniegšanai!

Leave a Comment