Finanšu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. februārim – veiksme būs ar tiem, kuri tieksies uz mērķi!

Naudas problēmas cilvēki uztver visvairāk. Padoms no astrologiem palīdzēs jums palikt virs ūdens un palielināt savus ienākumus, kā arī pielāgoties zvaigznēm.

Auns

Aunam jādemonstrē sevi, kā vajadzētu, un parādīt visiem to rakstura spēku šajā periodā. Veiksme smaida Aunam, ja viņi rīkosies īstajā brīdī. Šīs septiņas dienas iezīmēs lieli panākums darbā un biznesā. Galvenais ir noteikt mērķus, negaidīt, ka visas problēmas atrisināsies pašas.

Jums būs jāpieliek pūles un jāizbauda pats process, nedomājot par rezultātu. Nedēļas nogales iepirkšanās braucieni būs noderīgi – tie ievērojami paaugstinās jūsu garu. Tas būs ļoti labs laiks, lai meklētu jaunus hobijus un paziņas.

LASI ARĪ:  Sieviešu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. februārim – izvairieties no viltus mērķiem!

Vērsis

Kopumā šo periodu var uzskatīt par veiksmīgu un labvēlīgu darbam, biznesa paziņām, situācijas maiņai un jaunas motivācijas iegūšanu. Ir vērts mēģināt atrast sev kaut ko jaunu, eksperimentēt ar nodarbinātības jomu.

Labvēlīga būs mājokļa iegāde, nekustamā īpašuma iegāde, dāvanas mīļajiem, atjaunot garderobi. Vienīgais, ko nav vērts iegādāties šonedēļ, ir aprīkojums un automašīnas. Izmantoto preču apmaiņa un pārdošana arī būs lieliska. Šajā nedēļā varat doties komandējumā vai plānot atvaļinājumu.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem vajadzētu izvairīties no vieglām attieksmēm pret pienākumiem un darbu kopumā. Tas ir grūts periods, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs jāmaina attieksme pret dažiem cilvēkiem, kas saistīti ar darbu un finanšu jautājumiem.

Iepirkšanos šajās septiņās dienās vislabāk ir izdarīt pēc iespējas rūpīgāk, nemēģinot meklēt priekšrocības, ja tādas nav. Ir jāievēro  Visuma zīmes, kas var brīdināt par nenovēršamu peļņu. Nedēļas beigās cilvēkiem, kas dzimuši saskaņā ar šo zvaigznāju, var būt jaunas iespējas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment