Finanšu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. februārim – veiksme būs ar tiem, kuri tieksies uz mērķi!

Vēzis

Dzīvošana pēc noteikumiem būs ļoti noderīga Vēžiem, lai mazinātu burzmu un pēkšņus izdevumus. Iespējamas neparedzētas izmaksas, problēmas darbā un uzņēmējdarbībā. Ja iespējams, izvairieties no aizdevumiem.

Uzlabot jautājumus, Vēzim palīdzēs viņu iekšējā organizācija: jums jābūt precīzākam un atbildīgākam. Jums ir jāievēro jūsu principi, un nevajadzētu atkāpties no iepriekš noteiktā kursa. Eksperimenti un piedzīvojumi tagad ir bezjēdzīgi. Astrologi iesaka neņemt vērā kolēģu un darba partneru palīdzības pieprasījumus.

LASI ARĪ:  Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. februārim – dažus sagaida nopietnas problēmas un pārmaiņas!

Lauva

Radošā enerģija uzvarēs atslēgu, tāpēc Lauvām būs vieglāk iesaistīties radošajā darbā. Tas ir ļoti produktīvs periods lielākai daļai šīs zīmes pārstāvju, labs laiks iepirkties un ieguldīt emocijās, priekā un labā garastāvoklī.

Lai piesaistītu labu veiksmi, astrologi iesaka parādīt līdera īpašības. Jums ir jāvada cilvēki, jāpalīdz viņiem un jābūt tiem par piemēru. Neatlikt neko uz vēlāk – labāk ir koncentrēties uz to, kas šobrīd ir svarīgs. Šonedēļ varat doties darījumu braucienos un veikt biznesa plānošanu.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu cerēt biežāk uz savu gudrību un dzīves pieredzi. Intuīcija būs arī spēcīga, tā palīdzēs izkļūt pat no sarežģītām situācijām. Bet ne tikai sestā sajūta ir noderīga Jaunavas finanšu jomā.

Astrologi iesaka nepadoties pusceļā uz panākumiem, lai pabeigtu projektus un skatītu problēmu cēloni. Laba veiksme palīdzēs tām Jaunavām, kuras noteiks skaidri definētus mērķus. Visums veicinās šī zīmes pārstāvju lolotākās vēlmes. Visums vēlas redzēt Jaunavu strādīgu, godīgu un gatavu jebkurā brīdī palīdzēt.

Svari

Svariem februārī ir īpaši svarīgi pozitīvi domāt. Negatīvās emocijas un jūtas sarežģīs kustību uz sapni un neļaus sasniegt vēlamos rezultātus finanšu jomā. Jums nevajadzētu atlikt svarīgas lietas uz vēlāk – ir pienācis laiks, lai nokļūtu pie viņiem pēc iespējas ātrāk. Šis ir īstais laiks smagajam darbam un radošam darbam. Fiziskais darbs arī dos augļus.

Zvaigznes un planētas tagad ir mierīgā un harmoniskā stāvoklī attiecībā pret otru. Tas nozīmē, ka jums nevajadzētu steigties darbā un biznesā. Nepieciešams pievērst uzmanību visam, kam ir vismaz kāda vērtība, lai nosvērtu katru soli un nereaģētu uz sliktu vēlētāju provokācijām.

LASI ARĪ:  Mīlestības horoskops nedēļai no 11. līdz 17. februārim – piemērots laiks, lai risinātu mīlestības problēmas!

Skorpions

Skorpioniem jādomā par to, kā atrast pārcelšanu. Ir pienācis laiks noteikt jaunus mērķus un definēt jaunu kanālu. Tā būs ļoti produktīva nedēļa, kurā jūs varat tērēt naudu, kā arī laiku, lai to nopelnītu. Arī par pārējiem, neaizmirstiet, jo ir ļoti svarīgi notīrīt prātu no negatīvā.

Nedēļa ir ideāla brīvdienu sākumam. Jūs varat atstāt visu un lidot prom uz atpūtu vai vienkārši palikt mājās ar tuviem cilvēkiem, atsakoties no pārstrādes. Galvenais ir atšķirt darbu un mājas, nevis pievilināt finansiālās problēmas ģimenē. Abstrakcija no monetārajām problēmām var būt, sazinoties ar cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu atbrīvoties no negatīvām domām, it īpaši, ja šīs septiņas dienas sola būt neparedzamas un saspringtas. Tas būs ļoti produktīvs periods, kurā ir vērts strādāt divreiz tik ilgi, necerot uz brīnumu. Biznesa braucieni būs noderīgi, kā arī apmācība, jaunu zināšanu un prasmju iegūšana.

Strēlniekam būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus, atrast kopīgu valodu ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, priekšniekiem un vecāku paaudžu cilvēkiem. Biznesa tikšanās un iepazīšanās var beigties ļoti labi. Uzmanība ir noderīga iepirkšanās laikā, pretējā gadījumā jūs varat viegli palikt bez seifa vai aizmirst bankas karti izrakstīšanās laikā.

Mežāzis

Mežāžiem jāpievērš uzmanība visgrūtākajiem uzdevumiem un tam, ko vairs nevar atlikt. Šī ir darbaholiķu nedēļa un ikvienam, kurš nevēlas atstāt lietas nepabeigtas. Mežāžiem būs jāatrod veids, kā ātri atgūties. Lai to paveiktu, jums pēc darba ir nepieciešama kvalitatīva atpūta vai jāizmanto spēka un enerģijas mantra.

Finanšu darbība neradīs lielas problēmas, bet labāk ir atlikt dažus pirkumus līdz nākamajai nedēļai. Astrologi atzīmē, ka tagad pastāv liels risks, ka šaubu gadījumā var izdarīt nepareizu izvēli. Var izvēlēties pēc diviem produktiem vai pakalpojumiem. Ja nav laika, lai atliktu pirkumu, labāk meklēt palīdzību no radiniekiem. Radinieku un otrās puses padomi būs ļoti noderīgi.

LASI ARĪ:  Lūk, kā pareizi uzstādīt elektrības vadus mājās!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir  jāatbrīvojas no negatīvām programmām. Visums centīsies palīdzēt viņiem attīrīt savas domas un noskaņoties uz pozitīvu vilni. Tas būs lielisks laiks, lai meklētu motivāciju un palielinātu morāli. Ir pienācis laiks garīgajiem meklējumiem, kā arī ilgtermiņa mērķu pārskatam. Pasaule atrodas globālo pārmaiņu malā.

Sarežģītās naudas situācijās Ūdensvīram vajadzētu paļauties uz savu novatorisko domāšanu. Šīs zīmes cilvēki redz pasauli citādi nekā citi, kas dod viņiem milzīgu priekšrocību radošajā darbībā un zinātnē. Šīs divas jomas būs visvarāk paveiktās Ūdensvīram no 11. līdz 17. februārim, un tās var dot ievērojamus ieņēmumus.

Zivis

Zivju veiksme dos labu garastāvokli un pārliecību. Tikai tādā veidā būs iespējams gūt panākumus finanšu jomā. Šī zīmes pašpietiekamiem pārstāvjiem smaidīs lieli panākumi biznesā. Daudz kas ir atkarīgs no garastāvokļa, ko var paaugstināt, izmantojot holotropas elpošanas metodi. Tas ietaupīs Zivis no nepatikšanām un ticības trūkuma nākotnē, bez kura būs grūti palielināt savu budžetu šonedēļ.

Zivīm jāstrādā nedēļu smagi. Miers būs kājām tikai tad, ja tās pārvarēs vilcināšanos un nedrošību. Lai būtu vieglāk virzīties uz priekšu, jums ir jābūt pēc iespējas skaidrākām un vienkāršākām līnijām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment