Mīlestības Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – piemērots laiks, lai risinātu mīlestības problēmas!

Planētu ietekme uz šo nedēļu ir romantika, un Valentīna diena daudzos romantiskos veidos. Kā gūt panākumus mīlestībā, pastāstīs mīlestības Horo***ps.

Šī nedēļa ir vienkārši radīta tiem, kas vēlas atrast savu mīlestību vai vēlas strādāt pie attiecībām šajā ziemā, uzlabojot tās. Labvēlīgais laiks ilgs 5 dienas – no 11. līdz 13. februārim un no 16. līdz 17. februārim. Šajā laikā Mēness atradīsies savās mājvietās – vispirms Vērša zīmē, tad Vēža zīmē. Tas ir ideāls laiks, lai sadarbotos ar partneri un rastu romantisku saziņu – īpaši sestdien un svētdien.

Auns

Aunu gaida nemierīga, bet kopumā veiksmīga nedēļa. Iespējams, izmaiņas ātri pārvēršas privātumā, bet tā kā Mēness ir Auna antagonists, viņiem nevajadzētu uzticēties gaidāmajiem notikumiem un rīkoties pēc iespējas uzmanīgāk. Astrologi iesaka paļauties uz ģimeni, mīļoto – šī nedēļa ir ne tikai aizmugure, bet arī  pozitīvu emociju avots.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – izvairieties no viltus mērķiem!

Vērsis

Vērsi, veiksme gaida pirmdien, otrdien un trešdien. Tomēr, lietas netraucēt, vienalga vien var būt nepietiekami, jums ir nepieciešama prāta un apziņas stiprība, kas  ieprogrammēta veiksmīgai darbībai. Vērsim būs atbalsts un ģimenes locekļi, un bērni, un mīļotais, galvenais – nesēdēt malā un nebaidieties uzņemties iniciatīvu.

Dvīņi

Nedēļas sākums ir vienkārši izveidots, lai realizētu romantiskos plānus. Dvīņi būs laimīgi, ja viņi nolemj uzņemties iniciatīvu un uzņemties pirmo soli pirmdien, otrdien vai trešdien. Taču nedēļas otrajā pusē ir ieteicams izvairīties no maldināšanas. Ņemot vērā vājināto Mēness fonu, ir iespējamas šaubas, apmelošana un provokācijas no ārpuses, uz kurām jums nevajadzētu reaģēt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment