Finanšu horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – plānu realizēšana būs ļoti produktīva!

Materiālā sfēra ir viena no svarīgākajām jomām šonedēļ. Astroloģiskie novērojumi liecina, ka tagad jūs varat veiksmīgi strādāt darbā, uzņēmējdarbībā un naudas jautājumos.

Zvaigznes mūs iedibina, lai pastiprinātu uzņēmējdarbības sfēru. Sapņojot par panākumiem, jūs varat izmantot esošās dienas, lai palielinātu ienākumus, stiprinātu pozīcijas un uzticamību. Jaunās iniciatīvas šonedēļ var būt ļoti daudzsološas un produktīvas. To norāda brīnišķīgā Marsa atrašanās vieta Aunā. Tātad, ja kāds plāno radikāli mainīt savu dzīvi, tad jums ir jāsāk pirmdien, tad paveiktā darba rezultāti var būt ļoti iespaidīgi.

Auns

Auns, iespējams, atteiksies no dažām darba transformācijām, kas parādījās vecā gada beigās. Bet, pēc astrologu domām, tas būs nesāpīgi, Auns viegli spēs pielāgoties jaunajām tendencēm, jo ​​Marss ieradīsies savā zīmē. Neatkarīgi no tā, kādas pārmaiņas gaida Aunu, materiālā bagātība nav sagaidāma.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – spraiga nedēļa!

Vērsis

Pēc janvāra brīvdienām Vērsis biežāk pievērsīsies fiziskajam darbam. Fakts ir tāds, ka intelektuālais darbs atņem daudz spēka un nervus, kas antagonistu planētas aktivizēšanas laikā var atņemt jums naudas panākumus. Jums būs jāiziet – astrologi iesaka būt uzņēmīgākiem, deleģēt darba uzdevumus un nebaidīties lūgt palīdzību. Galu galā, finanšu jomā Vēršus gaida panākumi, kas būs nedaudz vēlāk.

Dvīņi

Marss ir aktīvs, bet Dvīņiem būtu jādod priekšroka rutīnai: šīs nedēļas jauninājumi, visticamāk, nebūs pa plecam. Taču būs iespējams pabeigt pašreizējo darbu, likvidēt kaitinošus sīkumus, strādāt ar dokumentāciju, sazināties ar kolēģiem. Radoša pieeja atrisinās daudzas problēmas ar naudu. Šai zīmei ir svarīgi, risināt monetārās grūtības un problēmas darbā, izmantojot savu prātu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment