Finanšu horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – plānu realizēšana būs ļoti produktīva!

Vēzis

Šonedēļ uzvarētāji būs tie, kuri nepalaidīs garām iespējas, kas nespēs aizmirst par likteni, ko sniedz nedēļas pirmās dienas. Ja jums izdevies saskatīt likteņa zīmes un pavadīt vairāk laika darbā pirmdien, otrdien un trešdien, jūs varat droši paļauties uz pienācīgu naudu un atlīdzību. Šīs nedēļas izmaksas lielākoties būs saistītas ar ģimeni. Ietaupījumi netiks pārsniegti.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – sīkas problēmas var pabojāt harmoniju!

Lauva

Laikā no 14. janvāra līdz 20. janvārim Lauvām rūpīgi jādomā par saviem biznesa partneriem un kolēģiem neatkarīgi no tā, vai tie ir uzticami vai nē. Iespējams, ka daudzām Lauvām būs laiks mainīt partnerus un pat strādāt. Šo periodu iezīmē kaujinieku aktivizēšana, kas nozīmē, ka nebūs lieki pieņemt  desmit panākumu noteikumus. Ja jūs varat atteikties no vecajām shēmām, tad būs labas iespējas palielināt ienākumus ilgtermiņā.

Jaunava

Jaunava ir vērts atcerēties par pieciem svarīgiem noteikumiem naudas piesaistīšanai. No 14. janvāra līdz 20. janvārim šiem noteikumiem tiks pievienota Marsa ietekme. Speciālisti iesaka nomierināt savus impulsus un nerādīt neapmierinātību pret citiem. Nedēļa ir piemērota komandas darbam, pozīciju nostiprināšanai un attiecību uzlabošanai ar biznesa partneriem. Rūpīgi jārīkojas ar pirkumiem, jaunām iegādēm un nopietnu lēmumu pieņemšanu attiecībā uz karjeru vai uzņēmējdarbību. Bezatbildīgs risks tagad ir ļoti bīstams.

Svari

Pateicoties Marsa pozitīvajai līdzdalībai, Svaru pārstāvji kļūs par mērķtiecīgiem indivīdiem un lieliskiem stratēģiem. Tāpat astrologi iesaka atvērt jaunas idejas, strādāt pie sevis un pašizglītības. Laika perioda briesmas ir tās, ka, tiklīdz Svariem ir brīva nauda, ​​viņi darīs to, no kā līdz šim jāizvairās – viņi tērēs to.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – gaidāmas liktenīgas izmaiņas!

Skorpions

Astrologi iesaka kompensēt naudas trūkumu pēc brīvdienām ar uzņēmējdarbības garu. Šonedēļ Marsa ietekme Aunā ļaus Skorpioniem piesaistīt vairāk naudas savā dzīvē, izmantojot ne tikai intelektuālās spējas, bet arī  labākās naudas burvības. Šīs zīmes pārstāvji varēs viegli un ātri darboties ar lielu informācijas apjomu, apgūt ienesīgus paziņojumus, atrast oriģinālos risinājumus finanšu problēmām.

Strēlnieks

Strēlniekam jāmeklē palīdzība no psiholoģiskām metodēm, kas palīdz piesaistīt vēlamo. Nepamatoti riski un neprecizitātes uzņēmējdarbības nozarē var radīt kaitējumu, tāpēc astrologi neiesaka Strēlniekiem uzņemties papildu iniciatīvu un piedalīties dažādās sanāksmēs, informācijas un pieredzes apmaiņā. Jebkura kolektīva rīcība var būt saistīta ar apjukumu un konfliktiem, jo ​​Marss pastiprina steigu un impulsivitāti.

Mežāzis

Neskatoties uz uzlabotā Saturna pozitīvo ietekmi, Mežāzim šajā nedēļā būs saspringtas attiecības ar naudu. Astrologi neiesaka paļauties uz karjeras izaugsmi, labāk ir koncentrēties uz pašreizējiem uzdevumiem. Arī Visums brīdina: Mežāžu reputāciju var sabojāt dažādas tenkas un baumas, un mēģinājumi rast risinājumus radīs vēl vairāk sarežģījumu.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var droši plānot svarīgus finanšu jautājumus janvāra trešajā nedēļā. Naudas jautājumos palīdzēs drosmīgi aplūkot lietas pieaugošā Marsa ietekme. Astrologi iesaka Ūdensvīriem izmantot pašreizējo periodu talantu attīstībai, jaunu prasmju attīstībai, uzņēmējdarbības aktivitātei un karjeras attīstībai. Nedēļa būs saistīta ar ienākumu pieaugumu, tāpēc Ūdensvīram, cenšoties uzlabot dzīves kvalitāti, ir ieteicams maksimāli pielikt pūles darbā.

Zivis

Zivis gaida daudzsološa nedēļa visos aspektos. Venēra ir atzīmēta ar to, ka tā ir Strēlnieka zīmē, kas nozīmē, ka Zivis ir nodrošināts ar labu garastāvokli, tiesībām izvēlēties, rīcības brīvību un paaugstinātu efektivitāti. Ir svarīgi nodrošināt, lai negatīvās domas nedominētu. Astrologi iesaka ieskaut sevi ar pozitīviem un veiksmīgiem cilvēkiem, pavadīt mazāk laika ikdienas uzdevumiem un garlaicīgiem darbiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment