Sieviešu horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – spraiga nedēļa!

Jaunā gada trešā nedēļa ir sagatavojusi Zodiaka apļa pārstāvēm daudz pārsteigumu. Astrologi pastāstīja, kādas izmaiņas sagaidāmas no 14. janvāra līdz 20. janvārim.

Saskaņā ar astrologiem, šī nedēļa var būt diezgan saspringta. Iemesls tam – vēlme kļūt labākai, impulsīvai, straujai, vēlme uzvarēt un uztraukties. Šāds noskaņojums pamodīsies, jo cīņas Mars ir klāt Aunā. Jūs rīkosities gudri, ja jūs varat ierobežot šos impulsus, īpaši nedēļas sākumā.

Auns

No 14. janvāra līdz 20. janvārim Auna pārstāvēm būs tiesības brīvi izvēlēties, jo Marsa patrons paliks tavā zīmē. Tātad, jūs varat atļauties dažādus hobijus, atpūtu un izklaidi. Saskaņā ar horoskopu, nākamā nedēļa nav piemērota aktīvai darbībai un biznesa komunikācijai: uzņēmējdarbības vidē var būt dažādi konflikti. Tāpat neuzsāciet jaunu biznesu vai neradiet asas tēmas. Tā ir neformālas komunikācijas nedēļa.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Vērsis

Astrologi iesaka Vēršu sievietēm atturēties no iniciatīvas un darbības. Šī nedēļa, ko raksturo Venēras uzturēšanās Strēlnieka zīmē, drīzāk paredzēta atjaunoties un pašattīstīties. Zvaigznes norāda, ka tagad ir ieteicams aizkavēt nopietnu lēmumu pieņemšanu. Tā vietā ir jēga strādāt pie sevis, pašizglītības, adaptācijas, noderīgas informācijas meklēšanas vai vienkārši novērojumiem. Panākumi tiks nodrošināti, ja Vērsis atradīs savu nišu, ko nosaka vēlmes un mērķi.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida lieliska nedēļa, ja viņas nepiedalās strīdos un aktīvi izmantos jaunās iespējas. Saturns nodrošinās iespēju satriecošiem panākumiem jebkurā jomā, kas ir pastiprināts Mežāzī. Planētas patrona ietekme aktivizē veiksmi. Tas nozīmē, ka no pirmdienas līdz svētdienai būs labvēlīgi apstākļi uzņēmējdarbības sadarbībai, aktīvai biznesa attīstībai, idejas veicināšanai, plānu īstenošanai, parastās dzīves modernizācijai, vispārējai horizonta paplašināšanai, romantiskai iepazīšanai. Šonedēļ daudzi Dvīņi varēs labot agrāk pieļautās kļūdas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment