Finanšu horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – ievēro piesardzību ar naudu

Dvīņi

Šīs nedēļas laikā Saturns retrospektīvais režisors ir jūsu galvenais palīgs. Pateicoties viņa atbalstam, jūs varat atpūsties no grūtībām un veltīt laiku sev. Nevelciet pārāk daudz laika. Pat ar intensīviem centieniem pretinieki Marss un Neptūns darīs visu, lai izjauktu jūsu cerības. Diemžēl šajā periodā visi mēģinājumi palielināt jūsu ienākumus var kļūt par neveiksmi jums un lieliem naudas zaudējumiem, pat ja esat pārliecināts, ka šajā situācijā risks ir pamatots. No 14. līdz 20. maijam astrologi stingri iesaka Dvīņiem izvairīties no jaunām paziņām un saziņas ar cilvēkiem, kuriem neuzticaties. Iespējams, tā ir intuīcija, kas palīdzēs izvairīties no nopietnām problēmām.

Lasi arī: Aicina nūjot Liepājas nūjošanas festivālā “Vēju maršs”

Vēzis

Nākamā nedēļa nesīs Vēzim nopietnus finansiālus zaudējumus. Tomēr nav jāgaida lieli sasniegumi. Neskatoties uz jūsu patrona Mēness palielināto enerģiju, Marss neļaus jums sasniegt savus mērķus. Astrologi iesaka piesardzīgi rīkoties ar naudu, it īpaši nedēļas beigās. Svētdien nakts gaismekļa enerģija tiks vājināta, bet jūsu pretinieks turpinās skatīties tevi, tas nozīmē, ka tas var kaitēt jums tajā laikā, kad jūs pat to negaidīt. Ja šai dienai jums ir iespēja palikt mājās un veikt mājsaimniecības darbus, tas ir labāk. Tikai šajā gadījumā antagonists nevar radīt papildu grūtības jums.

Lauva

Planētu patronu un antagonistu cīņa var ne tikai ietekmēt Lauvas enerģiju. Vispirms tas var ietekmēt jūsu emocionālo stāvokli. Dažreiz jums šķiet, ka jūsu darbs vairs nerada jums prieku, un jūsu darba samaksa ir ievērojami zemāka. Šāds neapmierinātība var radīt nopietnu konfliktu ar vadību, tāpēc jūs riskējat zaudēt savu darbu. Nemaz nerunājot par emocijām un turpināt domāt par negatīvām domām. Varbūt nākamajā nedēļā jūs sapratīsiet, ka jūsu uzvedība ir nepamatota, bet akta labošana nebūs iespējama.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavu sagaida lieli panākumi. Laimē tev būs burtiski viss, neatkarīgi no tā, vai tas ir darbs, personīgā dzīve vai finanses. Mēness palīdzēs jums izklaidēties no problēmām, izbaudīt romantiku un palikt kopā ar mīļoto. Uzlabotā Marsa ietekme dos jums jautrību, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu darbu. Vadība apsvērs jebkuru no jūsu idejām, un jūsu iniciatīva kļūs par labu atlīdzību. Tāpat nav paredzamas problēmas ar naudu. Drīzāk, jūsu aktivitātes palīdzēs jums palielināt savus ienākumus, un lielāka alga palīdzēs jums realizēt savu sapni.

Lasi arī: Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Svari

Īpašs atbalstu no planētu aizsargiem, Svariem nevajadzētu gaidīt. Tomēr Saturns, retrograda, bieži sniegs jums pavedienus par to, kā pareizi rīkoties noteiktā situācijā. Neaizmirstiet par nostiprinātā Marsa ietekmi, kas var izraisīt kļūdas. Lai izvairītos no lieliem finansiāliem zaudējumiem, šajā periodā astrologi neiesaka ņemt aizņēmumus, veikt apšaubāmus darījumus un uzskatīt, ka solījumi par ātrajiem ienākumiem, ir izdevīgi. Šonedēļ pat intuīcija var jums nest neveiksmi.

Skorpions

Nākamā nedēļa dos Skorpionam daudz prieka un emocijas. Pastiprināts Marss un Mēness sāks cīnīties pirmdien. Šajā laikā astrologi nepiedāvā jums piedalīties svarīgās sarunās, veikt finanšu darījumus un meklēt darbu. Neveiksmju un maldu cerības risks ir pārāk liels. Varbūt naudas problēmas neapies jūs arī. Tāpēc nav vērts iegādāties, ieguldīt naudu un veikt darījumus. Par laimi melnā josla ilgs neilgi. Trešdien nakts gaismeklis kļūs vājāks un svētdien pilnībā zaudēs spēku, tāpēc svarīgākās lietas plānot uz 20. maiju.

Strēlnieks

Strēlnieks var saskarties ar nopietnām problēmām, kas ietekmē jūsu finansiālo situāciju. Marss ir pastiprinātā stāvoklī, visādā veidā aizsargās jūs no antagonista – Mēness. Tomēr tas ne vienmēr sniegs pozitīvu rezultātu. Nedēļas vidū nakts gaismekļa enerģija tiks vājināta. Šajā laikā, jums būs lieliska iespēja veidot attiecības ar kolēģiem, vadību vai biznesa partneriem. Veiksmīgākā diena ir svētdiena. No šīs dienas pretinieks tiks neatgriezeniski novājināts un uz ilgu laiku, lai apnikt jums.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka tu viņam tik tiešām esi svarīga

Mežāzis

Laikā no 14. maija līdz 20. maijam vajadzētu atlikt visus personiskos jautājumus un aktīvi sākt strādāt. Jūsu patrons Venēra tiks vājināts, kas nozīmē, ka mīlestības sfērā veiksme nav gaidāma. Marss un Saturns, gluži pretēji, būs nostiprinātā stāvoklī, tāpēc, pildot darba pienākumus, nebūs problēmu. Saskaņā ar astrologiem, šajā laikā, Mežāzim ir jāpārvar slinkums un jāuzņemas papildu darbs. Vēlme sasniegt finansiālos panākumus un karjeras izaugsmi jums ir raksturīga, tāpēc neaizmirstiet iespēju realizēt savus mērķus šonedēļ.

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji riskē saskarties ar kārdinājumu izdarīt bezjēdzīgu, bet dārgu pirkumu. Ir ļoti grūti izvairīties no šāda steigas. Lai to neizdarītu, jums ne tikai jāatsakās doties iepirkties, bet arī apmeklēt interneta veikalus. Marsa ietekme var ietekmēt jūsu enerģiju un produktivitāti. Šajā periodā ir iespējams noguruma un apātijas risks. Astrologi iesaka neapkraut sevi ar smagu darbu un papildu pienākumiem. Šonedēļ jūsu centieni var būt neefektīvi.

Zivis

Šīs nedēļas retrograda Saturns ir viens no visbīstamākajiem ienaidniekiem. Viņa ietekme spēj novirzīt jūsu uzmanību, un tāpēc ir iespējams, ka jūs palaidīsiet garām labu iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi, un noteikt finanšu stāvokli. Tomēr sarežģītās situācijās Mēness un Marss paliks jūsu pusē un pasargās tevi no nepatikšanām. Patroni dos jums spēku un pašapziņu, kas palīdzēs jums tikt galā ar finansiālām grūtībām. Šajā periodā ir vērts iegūt noderīgus sakarus un sazināties ar veiksmīgākiem cilvēkiem, lai gūtu pieredzi.

Avots

Leave a Comment