Mīlestības horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – produktīva nedēļa

Mīlestība ir kaut kas, bez kā nav iespējams kļūt par laimīgu cilvēku. Šonedēļ ir vērts veltīt vairāk laika mīlai nekā parasti, tāpēc mīlas horoskops būs ļoti noderīgs.

Sievietei savaldzināt vīrieti šādos periodos, ir daudz vieglāk nekā vīrietim, jo enerģijas fons būs spilgts un ne vienmēr pastāvīgs. Turklāt šajās septiņās dienās mainīsies vairāku planētu uzvedība: Urāns, Marss, Venēra un Merkurs. Nebūs viegla, bet produktīvs nedēļa.

Auns

Aunam ir jāatbrīvojas no vecajām lietām mājā un no bezcerīgām attiecībām dzīvē. Enerģijas attīrīšana jāveic visos virzienos. Ja jūs domājat, ka jūsu problēma ir pilnībā atrisināta mīlestībā, mēģināt atpūsties kopā ar savu partneri, piemēram, nedēļas nogalē. Ja jūs joprojām esat viens vai cīnāties par kāda sirdi, tad nekādā gadījumā nepārtrauciet to darīt.

Lasi arī: Nākamnedēļ populārākie vārdi – Inese un Ēriks

Vērsis

Šonedēļ jums būs daudz problēmu, ne tikai mīlestībā. Ja jūs esat iestiguši parādos, tad atbrīvoties no naudas trūkuma būs iespējams tikai ar smagu darbu, tā, ka mīlestībai paliks mazāk iespējamā laika, šonedēļ. Vērsim, astrologi iesaka nodarboties ar mīlas problēmas, doties uz randiņiem un flirtēt tikai tad, ja jūt pilnīgu emocionālo brīvību. Ja jūs ejat uz randiņu, ar galvu, piebāztu ar problēmām, nekas labs no tā neiznāks.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment