Finanšu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāms neliels haoss!

Vēzis

Vēzim var būt problēmas ar motivāciju, kuru dēļ ienākumi draud ievērojami samazināties. Astrologi iesaka Vēzim tērēt naudu mājas uzlabošanai. Lietderīgi būs piespiedu iegādes, kuras nevar atlikt.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

Lauva

Ir svarīgi, lai Lauvas nepalaistu garām komunālos maksājumus un arī samaksātu parādus. Zvaigznes un planētas saka, ka Lauvām ir iespēja nopelnīt vairāk nekā parasti. Lauvām būs labākais ražīgums, tāpēc ir vērts risināt visgrūtākos uzdevumus un uzņemties jaunus projektus.

Jaunava

Ir pienācis laiks Jaunavām padarīt mājas enerģiju pozitīvu. Lai to izdarītu, nedēļas sākumā ir nepieciešams izmest visus papildu atkritumus, veikt tīrīšanu, pārkārtot mēbeles. Mājās būs noderīgi strādāt, iegūt zināšanas, veikt pirkumus internetā. Ir vērts padomāt arī par pārējo, kas palīdzēs atrast jaunas idejas darbam, radošumam vai biznesam.

Svari

Astrologi iesaka nemainīt plānus pēdējā brīdī, neatstāt pieveikto trasi. Uzmanība un spēja pareizi plānot lietas palīdzēs piesaistīt naudu jūsu dzīvē. Labāk izvairīties no spontāniem izdevumiem.

LASI ARĪ:Mīlestības horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – jaunas perspektīvas!

Skorpions

Zvaigznes un planētas var pagriezties prom no Skorpioniem, lai tie būtu pēc iespējas ekonomiskāki un piesardzīgāki. Rīkojieties ar naudu uzmanīgi, neizkaisot, pat nelielās iegādēs. Tāpat nav nepieciešams aizdot naudu vai aizņemties.

Strēlnieks

Šajās septiņās dienās šīs zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama spēja aizstāvēt savus viedokļus. Lietotu priekšmetu pirkumi būs veiksmīgi (ja jums pēkšņi ir nepieciešams iegādāties kaut ko no aprīkojuma vai rotaslietas, to var izdarīt tagad). Jūs varat mēģināt slēgt darījumus. Astrologi iesaka Strēlniekiem neuztraukties grūtos brīžos, jo mazs naudas trūkums ir īslaicīgs.

Mežāzis

Visa nedēļa būs labvēlīga jebkuriem finanšu darījumiem, iepirkšanās, kā arī darījumu braucieniem. Mežāzis var pavērt jaunas iespējas sniegt pakalpojumus. Radošā enerģija palielināsies, tāpēc būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus par naudu.

LASI ARĪ: Kāpēc sabiedrība baidās no tevis saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Šī zīmes pārstāvji varēs paplašināt redzesloku. Astrologi saka, ka ir vērts reklamēt un iegūt jaunas zināšanas. Jaunām paziņām būs laba ietekme uz finanšu stāvokli. Daudzos jautājumos uzticieties otrajai pusei vai citiem tuviem cilvēkiem.

Zivis

Zivīm ir vēlams, meklētu jaunas paziņas un iesaistīt tos savās monetārajās interesēs. Milzīgus naudas ieguvums radīs ainavas vai tēla maiņa. Planētas dod priekšroku Zivīm, lai jūs varētu droši tērēt naudu par visu, ko vēlas sirds. Tas ir ļoti labs laiks.

avots: dailyhoro

Leave a Comment