Mīlestības horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – jaunas perspektīvas!

Atrast mīlestību nav tik grūti, kā to saglabāt. Iknedēļas mīlestības horoskops palīdzēs tikt galā ar visām neveiksmēm un piesaistīt veiksmi personīgajā frontē.

Nākamajā nedēļā būs daudz iespēju, gan tiem, kas ir vientuļi, gan tiem, kas ir attiecībās. Paredzama divu debesu ķermeņu ietekme, Saules Zivīs un Venēras Mežāzī. Tas mums sola jaunas perspektīvas personiskajā sfērā. Tomēr astrologi joprojām iesaka tuvāk aplūkot, klausīties savu intuīciju, lai nepalaistu garām pareizo iespēju.

Auns

Aunam vajadzētu pievērst uzmanību Saules klātbūtnei Zivīs. Patrona intensīvā ietekme ietekmēs attiecīgi garastāvokli, palielināsies draudu pārvarēšanas draudi. Kritiskos brīžos pamodini sevi pozitīvā attieksmē, padomājiet par tuvojošos pavasari. Šis brīnišķīgais gada laiks daudziem Auniem piešķirs laimes mirkļus, bet šobrīd jums nevajadzētu sabojāt jūsu attiecības sezonālās depresijas dēļ.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Vērsis

Šī februāra nedēļa Vēršiem attiecībās atgriezīs harmoniju un stabilitāti. Stabila Venēras ietekme Mežāzī, iepriecinās pat vientuļos un izmisīgos. Romantika dos ceļu uzticamībai. Jums nevajadzētu satraukties, ja nedēļa sākas ar konfliktiem, atdzišanu, partneru kritiku: tagad viss prioritāte izskaidros situāciju un papildinās to specifiku.

Dvīņi

Saule ietekmēs notikumu attīstību personiskajā dzīvē ar pauzi. Dvīņus gaida 6 sarežģītas dienas, kas pārbaudīs pacietību un mīlestību pret spēku. Panākumu atslēga, saskaņā ar astrologiem, būs intīmas attiecības. Ja Dvīņiem izdosies pavadīt šo nedēļu pozitīvā veidā, jaunās daudzsološās iespējas tiks atvērtas pirms tiem, attiecības nonāks citā līmenī.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment