Finanšu Horo***ps nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāms neliels haoss!

Cilvēka daba ir censties panākt materiālo bagātību, tāpēc finansiālais Horo***ps būs jums labākais palīgs biznesā un darbā. Kalendārā ziema drīz beigsies, un pirmie panākumi finanšu jomā var tikt ieviesti tieši tagad.

Šonedēļ zvaigznes un planētas ir ļoti aktīvas, tāpēc dažreiz būs ļoti grūti paredzēt savu noskaņojumu. Finanšu jautājumos būs laiks nelielam haosam, no kura var uzvarēt tikai tas, kurš cenšas būt pragmatisks un piesardzīgs.

Auns

Aunam jākoncentrējas uz vietējo enerģiju. Vietējās sienas radīs īpašu auru, kas ļaus šī zīmes pārstāvjiem pieņemt pareizākus lēmumus un risināt problēmas. Astrologi atzīmē, ka šonedēļ ir iespējams veikt dārgas iegādes.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Vērsis

Grūtās situācijās astrologi iesaka uzticēties iekšējai balsij. Intuīcija ļoti palīdzēs Vērsim, īpaši, ja rodas jautājums, vai aizdot vai nē. Var arī apgrūtināt jautājumus par iepirkšanās iespējamību. Zvaigznes dod priekšroku mēreniem izdevumiem – jūs varat modernizēt savu garderobi, nopirkt kaut ko sev, un, ja vēlaties sevi iepriecināt, labāk lētāk.

Dvīņi

Planētas un zvaigznes nav šīs zīmes pārstāvju pusē, tāpēc viņiem biežāk būs jāpaļaujas uz veselo saprātu un mīļoto padomu. Astrologi iesaka neņemt kredītus tagad. Labāk ir mazliet paciesties nekā neapdomīgi rīkoties tādā neparedzamā laikā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment