Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

Horoskopi ir labākie finanšu un mīlestības lietu palīgi. Astrologu ieteikumi palīdzēs jums izturēt visas iespējamās problēmas šonedēļ un gūt panākumus vissvarīgākajās lietās.

Astrologi atzīmē, ka šonedēļ zvaigžņu un planētu noskaņojums būs ļoti nestabils. Tas liecina par nepieciešamību biežāk paļauties tikai uz sevi un savu iekšējo balsi. Cilvēki var kļūt mantkārīgi un ļauni, tāpēc jums ir jācenšas pasargāt sevi no kāda cita negatīvās enerģijas. Tas būs ļoti lipīgs un destruktīvs, tāpēc jums ir jāizvēlas, ar ko sazināties un cik ilgi.

Auns

Sestdiena 23. februāris ir labākā nedēļas diena. Planētas dalīsies pozitīvā enerģijā ar Aunu, atklās pilnu potenciālu. Sestdienu būs iespējams veltīt aktīvai kopīgai atpūtai, saziņai ar cilvēkiem un kolektīvam darbam. Tā būs paaugstinātas uzticības diena, īpaša veiksme biznesā. Astrologi iesaka izvairīties no komunikācijas ar mīļajiem, nemēģināt doties atpūtā. Tas būs laiks, lai risinātu depresiju un iekšējās problēmas.

Pirmdien, kas ir nelabvēlīga šīs nedēļas diena, ieteicams darīt tikai vissvarīgākās lietas. Nav vērts riskēt un iesaistīties piedzīvojumos.Ir pienācis laiks iekarot jūsu nedrošību. Visa nedēļa kopumā būs garīgās attīrīšanas un ieskatu laiks.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Vērsis

Vērsis – viens no nedaudzajiem cilvēkiem, kuri šonedēļ būs mierīgi un relatīvi prognozējami. Tikai pirmās divas dienas būs bīstamas, jo planētām un zvaigznēm būs nopietnas enerģijas disonanses. Tās būs dienas, kurās ir svarīgi būt uzmanīgiem absolūti visās dzīves jomās. Atlikusī nedēļa ir ideāli piemērota romantikai, izmērītam darbam un pat relaksācijai.

Astrologi un speciālisti iesaka Vērsim doties iepirkties tuvāk nedēļas beigām, atjaunot garderobi un februāra beigās sagatavot iegādes plānu. Nedēļas sākumā šīs zīmes pārstāvjus var pārvarēt nenoteiktības vilnis. Nedēļa ir piemērota garīgajai meklēšanai un pašnodarbībai.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem turpināsies virkne enerģētikas problēmu, bet ne viss būs likteņa rokās. Īpaši aktīvas planētas kļūs 18., 19., 20. un 22. februārī, kas nozīmē, ka šajās dienās mēs varam sagaidīt patīkamas izmaiņas visās dzīves jomās. Iespējams, ka Dvīņi varēs atrast dvēseles draugu, izvirzīt jaunus mērķus sev vai uzvarēt citā jomā.

Šis laika posms būs izturības pārbaude, piešķirot Dvīņiem iespējamos testus, kas palielinās viņu pašapziņu. Astrologi iesaka uztvert visas iespējamās problēmas kā pārbaudi, sava veida eksāmenu. Šī nedēļa ir svarīga, jo zvaigznes būs aizņemtas ar citām lietām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment