Finanšu horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – šķēršļi ceļā uz labklājību

Dvīņi

Nedēļas laikā jums nevajadzētu gaidīt jebkādu palīdzību, bet paļauties tikai uz savu spēku. Tomēr jūs varat saņemt palīdzību svarīga biznesa un finanšu jautājumu risināšanā. Šonedēļ jums nevajadzētu paļauties uz grandioziem panākumiem un pozitīvām pārmaiņām, taču nākotnē šajā periodā pieliktie centieni noteikti tiks atzīmēti un atalgoti no vadības. Šajā laikā jūs varat kļūt par konfliktējošo pusi ar kolēģiem, bosu vai biznesa partneriem. No 23. līdz 29.jūlijam tas ir galvenais karjeras izaugsmes drauds.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Vēzis

Šonedēļ mēģiniet neveikt finansiālus jautājumus, jo šoreiz jums draud radīt nopietnu kļūdu, kas ir saistīta ar lieliem naudas zaudējumiem. Šajā periodā neveiciet budžeta plānošanu un neradiet nopietnas dārgas iepirkšanās. No 23. jūlija līdz 29. jūlijam jums vajadzētu atteikties no visiem gadījumiem, kad nepieciešama koncentrēšanās un aktivitātes palielināšana. Ja šāda iespēja nav, ir jāpaļaujas ne tikai uz saviem spēkiem un citu palīdzību, bet arī uz iekšējo balsi.

Lauva

Nākamajās septiņās dienās jums būs izturība un pārliecība. Visveiksmīgākā diena ir 27. jūlijs. Jūs varēsiet realizēt savus plānus un dalīties idejās ar savu bosu, kas veicinās strauju karjeras izaugsmi. Šonedēļ jums nebūs papildu šķēršļu. Neraugoties uz darba sasniegumiem, neaizmirsti par atpūtu. Centieties dot priekšroku visnoderīgākajam laikam. Tā vietā, lai apmeklētu dārgas izklaides un iepirkšanās, varat attīstīt jaunus talantus vai intuīciju.

Jaunava

Jums būs viegli tikt galā ar problēmām darbā un atrast izeju no jebkuras situācijas ar vislielāko labumu sev. Sestdien, jums vajadzētu atlikt darba un mājas lietas un vairāk uzmanības veltīt radošai attīstībai. Piektdien jūs varat izjust spēcīgu emocionālo spriedzi. Dienas negatīvā enerģija var ietekmēt jūsu spējas, kas var radīt grūtības darba pienākumu veikšanā un monetāro jautājumu risināšanā.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

Svari

Jūs varēsiet uzlabot savu finansiālo stāvokli, ja rādīsiet centienus un mēģināsiet atrast papildu veidus, kā nopelnīt naudu. Tomēr pastāv risks, ka sastapsieties ar grūtībām, un kļūsiet par viltības upuri, ir pārāk liels. Bīstamākā diena šonedēļ – 27. jūlijs. Lai izvairītos no nepatīkamiem brīžiem, šajā periodā jums vajadzētu dot priekšroku monotonam darbam, nevis veikt pārsteidzīgus lēmumus.

Skorpions

Ja iepriekšējā zemā pašcieņa neļāva sasniegt grandiozus panākumus, šonedēļ jūs varat palielināt pašapziņu un atbrīvoties no kompleksiem. Jums būs izturība un pārliecība visu nedēļu. Šis ir vispiemērotākais laiks, kad jūs varat lūgt savu bosu par paaugstināšanu amatā vai atalgojuma palielināšanu, tāpēc nepalaidiet garām pareizo brīdi. Šajā periodā jums vajadzētu būt uzmanīgākam, neveikt svarīgas dārgas iegādes un ieguldījumus.

Strēlnieks

Jūsu galvenā pozitīvā kvalitāte ir jūsu apņemšanās, un šonedēļ tā palīdzēs jums parādīt savu patieso potenciālu. No 23. līdz 29.jūlijam ir labvēlīga jauniem darbiem, finanšu darījumiem un biznesa sarunām. Lai izvairītos no finansiālām grūtībām, jums nevajadzētu dot un ņemt naudu parādos, kā arī tērēt pārāk daudz naudas uz personīgajām vajadzībām.

Lasi arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Mežāzis

Jūs atradīsiet izeju no sarežģītas situācijas un pēc iespējas īsā laikā risināsiet darba jautājumus. Vislabvēlīgākā diena šonedēļ ir sestdiena. Šajā laikā jūs būsiet visproduktīvākie, jūs varēsiet maksimāli palielināt sev raksturu un atklāti demonstrēt savas reālās iespējas. Jūs, iespējams, vēlēsieties sākt nekonstatētu konfliktu, kas ietekmēs jūsu reputāciju un pat jūsu labklājību. Mēģiniet kontrolēt savas emocijas, nepakļauties agresīvu cilvēku provokācijām. Ja rodas grūtības, labāk izvairīties no konfliktiem un izvairīties no nopietnām problēmām.

Ūdensvīrs

Centieties izvairīties no nopietnām finanšu grūtībām Šajā periodā stingri ieteicams neignorēt intuīcijas ieteikumus un neriskēt, neesot pārliecināti par pozitīvu rezultātu. Pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt visu, ko nopelnījis smagā darbā. Gaidāmā nedēļa jums nesīs veiksmi. Jums vajadzētu veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī personiskajai dzīvei. Jūs varat iegūt uzticību, radīt jaunas paziņas un sākt jaunu mēnesi ar kardinālām izmaiņām.

Zivis

No 23. jūlija līdz 29. jūlijam jūs riskējat saskarties ar finansiālām grūtībām. Iespējams, tas notiks nedēļas vidū. Neraugoties uz problēmām ar finansēm, neaizņemies naudu no draugiem un paziņām vai neņem kredītus. Nākotnē naudas parādi var radīt jaunas grūtības, no kurām daudz grūtāk atbrīvoties. Šajā laikā jums var būt slikts garastāvoklis un periodiski izraisīt konfliktus no jauna. Šādos brīžos vislabāk ir atlikt darbu un veltīt laiku atpūtai un iecienītākajai profesijai. Tas palīdzēs jums atpūsties, kā arī izvairīties no problēmām ar kolēģiem un priekšniekiem.

Leave a Comment