“Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Spēcīgākais ekstrasenss Svami Daši vairākkārt atzina, ka viņa mērķis ir palīdzēt cilvēkiem, virzīt viņus uz pareizo ceļu. Tāpēc 17. sezonas uzvarētājs nolēma dalīties savos panākumu noslēpumos, kas palīdzēs ikvienam kļūt laimīgākam.

Saskaņā ar ekstrasensa vārdiem, katrs cilvēks spēj mainīt savu dzīvi uz labo pusi, bet ne visi zina, kā to izdarīt. Nav noslēpums, ka ekstrasensi redz daudz vairāk nekā parastie cilvēki, kam nav pārdabisko spēju. Mistiķis ir pārliecināts, ka dāvana ir jānosūta tikai citu labā, tāpēc viņš atklāj, kā jūs varat uzlabot savu labklājību, atbrīvoties no finansiālām grūtībām un sākt ceļu uz laimi.

Lasīt arī: Kāpēc visas meitenes vēlas apprecēties

Savā darbā, Svami Daši izmanto dažādas meditācijas prakses, kas ļauj viņam pēc iespējas skaidrāk uztvert enerģijas plūsmas, kas izplatās mūsu pasaulē. Ilgu laiku viņa praksē viņš saprata, ka spēja pareizi virzīt šīs plūsmas un palīdzēt personai sasniegt to, ko viņš grib. Tas ir tas, ko cilvēki sauc par “laimi”, nezinot, ka tas nav kaut kas īslaicīgs, ne nejaušība, ne neparedzēta likteņa dāvana. Veiksme ir enerģija, ko persona varētu pareizi lietot.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment