Finanšu Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. aprīlim

AUNS

Auniem šī nedēļa būs visnotaļ stabila. Bez liekiem materiāliem tēriņiem. Trešdiena un ceturtdiena solās būt īpaši pozitīvas dienas, tomēr jūs varat saskarties ar nelielām grūtībām darbā. Piektdien pastāv ļoti liela iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa finanšu jautājumos nebūs no tām vieglākajām. Visveiksmīgākās šīs nedēļas dienas šajā jomā būs trešdiena un ceturtdiena. Visas svarīgās lietas gan labāk būtu ieplānot tieši ceturtdienā. Svētdiena ir piemērota kā lieliem, tā arī maziem tēriņiem.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga, vismaz līdz piektdienai, tāpēc jums visas ieplānotās lietas vajadzētu izdarīt tieši līdz 29. aprīlim. 26. un 27. aprīlī jums parādīsies iespēja realizēt savu potenciālu darbā, pievilinot apstākļus, kas jums palīdzēs gūt lielākus ienākumus.

VĒZIS

Jums vislabāk šajā nedēļā finanšu jomā veiksies tieši trešdien, ceturtdien un svētdien. Trešdien jums pilnīgi noteikti būs visas iespējas sasniegt vēlamo. Ceturtdiena ir ideāli piemērota darījumu slēgšanai. Nedēļas beigas nav ieteicams ļauties neplānotiem tēriņiem.

LAUVA

Jūs gaida visnotaļ veiksmīga nedēļa, taču nedēļas vidū jūs var pārņemt nekontrolējams uztraukums un nemiers. Ar to jums palīdzēs tikt galā tuvie cilvēki. Piektdien jums visu izdosies nobeigt ar ļoti labiem rezultātiem. Sestdiena un svētdiena – nelabvēlīgas dienas šajā jomā, tāpēc ļaujiet sev vienkārši atpūsties!

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt grūtības finanšu jomā, tomēr ir gaidāmas arī dažas labvēlīgas dienas, kuras paaugstinās jūsu izredzes uz panākumiem. Trešdien jūs negaidīti varat saņemt palīdzību no malas, bet ceturtdien iespējamas jaunas iepazīšanās, kas jums palīdzēs šajā jomā. Nedēļas beigas solās būt produktīvas.

Lasi vēl: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. aprīlim

SVARI

Jūs gaida visnotaļ veiksmīga nedēļa. Trešdien un ceturtdien varat gaidīt ļoti labvēlīgus apstākļus, kas palīdzēs jums atrisināt konfliktus ar apkārtējiem un priekšniecību. Pēc tik produktīvas darba nedēļas jūs jutīsieties diezgan iztukšoti, tāpēc atpūtieties un pavadiet laiku ar savu otro pusīti.

SKORPIONS

Kopumā Skorpioniem ir gaidāma visnotaļ labvēlīga nedēļa. Nedēļas vidū nevajadzētu ieplānot neko svarīgu. Šajā periodā pastāv ļoti liels pretrunu risks. Ar lieliem pirkumiem arī nevajadzētu steigties. Atstājiet tos nedēļas nogalei.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā jābūt ļoti uzmanīgiem ar to lietu plānošanu, kas saistītas ar naudu. Šīs lietas vajadzētu pārnest uz tām daudz piemērotāku laiku. Iespējams, ka jums šajā nedēļā aizkavēsies alga vai arī ir gaidāmi kādi negaidīti tēriņi. Piektdiena solās būt ļoti labvēlīga. Brīvdienās vajadzētu izvairīties no liekiem tēriņiem.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā gaida stabilitāte finanšu sfērā. Trešdien, ceturtdien un svētdien jums vajadzētu būt nedaudz akurātākiem un piesardzīgākiem, jo jūsu plāni var tikt izjaukti, tāpēc visas svarīgās liets un tikšanās pārceliet uz citu laiku. Piektdien parādīsies iespēja pabeigt visas iesāktās lietas, bet brīvdienās varat atļauties iepirkties.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā grūtības var sagādāt budžeta saplānošana. Trešdiena ir ļoti labvēlīga diena tiem, kuri vēlas panākt stabilitāti finanšu jautājumos. Iespējams, ka uzradīsies kāda jauna iespēja, kā nopelnīt. Ceturtdien jūs beidzot ieraudzīsiet to, kas tad jums īsti līdz šim ir traucējis sasniegt savus personiskos mērķus.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā pilnīgi noteikti varat ieviest kārtību naudas lietās un palielināt savus ienākumus. Viss svarīgās lietas jums vajadzētu ieplānot trešdien vai ceturtdien. Šajās dienās viss izdosies pats no sevis. Jūs no jebkura strīda spēsiet iznākt kā uzvarētājas. Piektdien gaidāms darbaspēju pieaugums. Sestdien būtu vēlams palikt mājās, bet svētdienu varat veltīt pirkumiem.

Leave a Comment