Finanšu horoskops nedēļai no 26. septembra līdz 2. oktobrim

AUNS

Auniem šajā nedēļā atrisināt finansu lietas palīdzēs tuvo cilvēku padomi, taču tad Jums obligāti jārīkojas tieši tā, kā Jums ieteiks kāds daudz pieredzējušāks cilvēks. Zvaigznes saka, ka Jūsu laimē šajā nedēļā slēpsies mazās lietās!

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka piesargāties no pompozitātes – esiet pieticīgāki un vienkāršāki! Nelielieties ar savām uzvarām, jo pretējā gadījumā Jūsu veiksme būs ļoti īslaicīga. Pieticība, saskaņā ar astrologu viedokli, šajā periodā ir ļoti vēlama, tāpēc izvairieties no lielummānijas un iedomības.

DVĪŅI

Iespējams, ka Jums šajā nedēļā ir pienācis laiks nomainīt darbu vai arī, ja Jums tāds nav, to beidzot atrast, jo enerģētiskā plānā šī nedēļa Jums būs ļoti spēcīga. Naudas veiksme ar Jums ir vienmēr, it īpaši tas attiecas uz tiem Dvīņiem, kuri strādā pārdošanā. Šajā nedēļā Jūs noteikti varat atļauties iztērēt kādu noteiktu summu, tomēr zvaigznes Jūs brīdina izvairīties no nevajadzīgiem pirkumiem.

VĒZIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā dos ļoti daudz spēka kādu sarežģītu finansu problēmu risināšanā, taču Jums noteikti vajadzētu izvairīties no nepārdomātu lēmumu pieņemšanas. Esošais periods Jums būs visnotaļ labvēlīgs kaut kādai izšķirošai rīcībai, kas gala rezultātā var palielināt arī Jūsu ienākumus.

LAUVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību visam tam, kas Jums ir apkārt, jo kaut kas Jums palīdzēs ieraudzīt smalku pavedienu, kas vedīs Jūs uz panākumiem darbā, naudas lietās un arī karjerā, tāpēc meklējiet zīmes it visur.

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā nedēļā sola veiksmi mīlestībā, taču ne finansu jomā, lai gan šajā pasaulē viss ir savstarpēji saistīts, tāpēc izmantojiet labo garastāvokli savu mērķu sasniegšanai. Komunikācija ar kolēģiem un partneriem šajā nedēļā notiks ļoti pozitīvā gaisotnē, kā rezultātā ļoti daudziem izdosies par kaut ko vienoties. Mazliet vairāk pārliecības un pozitīvās domas – tas Jums palīdzēs gūt panākumus finansu jomā!

SVARI

Ja esat ieplānojuši kādas visnotaļ dārgas lietas iegādi, tad šo pasākumu Jums tomēr būtu vērts atlikt, vismaz uz pāris nedēļām, kad tam būs daudz piemērotāks laiks, turklāt noteikti esiet daudz piesardzīgāki!

SKORPIONS

Skorpioniem šajā nedēļā veiksmi finansu lietās atnesīs intuīcija un nestandarta domāšana, tāpēc ļaujiet vaļu savam radošumam un nebaidieties piedāvāt neprātīgas idejas un eksperimentēt, taču pārāk neaizraujieties, pretējā gadījumā Jums var būt problēmas ar priekšniecību un draudēt atlaišana.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā noteikti uzsmaidīs veiksme finansu jomā, tāpēc pacentieties atrisināt pēc iespējas vairāk lietu, kas jau kādu laiku krājas un krājas. Neatlieciet uz vēlāku laiku to, ko varat izdarīt jau šajā nedēļā, jo tas var vainagoties ar sekām, kas Jums diez vai patiks. Ja Jums izdosies atbrīvoties no smagās problēmu nastas, nodrošināsiet sev veiksmi finansu jomā arī ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums noteikti nav ieteicams aizņemties un aizdot. Zvaigznes saka, ka tas varētu būt ļoti bīstami, jo var novest pie lieliem finansu zaudējumiem. Arī tad, ja Jums liekas, ka kredītu bankā dod uz labiem procentiem un Jūs to nākotnē varēsiet atmaksāt, Jūs, visticamāk, kļūdāties, jo ļoti daudzi cilvēki šajā nedēļā var Jūs mēģināt apmānīt.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri šajā nedēļā var uzsākt jaunas lietas, kas saistītas tieši ar finansu jomu. Astrologu viedoklis sakrīt par to, ka Ūdensvīriem šajā nedēļā vajadzēs darīt daudz mazāk nekā citiem, lai gūtu panākumus biznesā, darbā un finanšu jomā. Godīgs darbs un centība, ko pamanīs Jūsu priekšniecība, palīdzēs Jums virzīties tālāk pa karjeras kāpnēm, tāpēc ticiet saviem spēkiem un viss būs kārtībā!

ZIVIS

Zivīm zvaigznes šajā nedēļā iesaka pēc iespējas vairāk pavērot un mazāk iesaistīties kaut kādos procesos, jo, ja kāds Jūs mēģinās ievilkt kādā finansu kaujā, izredzes uzvarēt būs diezgan mazas. Mazāk tērējiet un noteikti neuzticieties saviem ienaidniekiem, kuri šajā nedēļā centīsies būt jauki un mīļi.

Leave a Comment