Finanšu horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – esiet uzmanīgi un plānojiet savu stratēģiju!

Janvāra un februāra krustojumā mēs gaidām vētrainu, bet ļoti produktīvu nedēļu. Astrologi apgalvo, ka panākumi lielā mērā būs atkarīgi no iniciatīvas, un tāpēc katras puses spēks padarīt šo periodu par nedēļas darbu.

Neskatoties uz to, ka mēs gaidām ļoti aizraujošu un veiksmīgu nedēļu naudas izteiksmē, astrologi joprojām iesaka pirmās divas dienas tērēt stratēģiskajā plānošanā. Saturns Mežāzī un Marss Aunā norāda, ka ir pienācis laiks koncentrēties uz konkrētiem uzdevumiem un to turpmāko īstenošanu. Tas būs lieliski, ja šoreiz jūs sapratīsiet, kā tieši vēlaties dzīvot 2019. gadā.

Auns

Šonedēļ Aunam neizdosies uzvarēt tikai ar entuziasmu: priekšroka jādod pašdisciplīnai un praktiskumam, nevis emocijām un izlēmībai. Turklāt uzlabotā Marsa laikā ir ieteicams parādīt rūpību un profesionalitāti. Izšķirošā brīdī šīs īpašības neļaus konkurentiem aizēnot panākumus. Naudas plāna izmaiņas ir iespējamas pirmdien un svētdien. Lai ienākumi pārsniegtu izdevumus, ir svarīgi prātīgi tērēt naudu 28. janvārī un 3. februārī.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – problēmas darbā, veiksme mīlestībā!

Vērsis

Vērsim ir vislabāk atteikties no  frāzēm, kas piesaista nabadzību, un arī atlikt noteiktu summu nākotnei, un vislabāk to darīt nedēļas sākumā: naudas ietaupījumi piesaistīs veiksmi. Astrologi arī iesaka Vērsis izvairīties no tēriņiem un atgriezties pie pierādīta veida. Iespējams, ka nedēļa nav pietiekami efektīva, bet tas ir stabilitāte ar organizāciju, kas kritiskajā situācijā neizdosies. Pirmdien, otrdien un trešdienā ir sagaidāms Merkura aktivitātes pieaugums, kas var izraisīt līdzšinējo un jauno dizainparaugu, plānu, pieprasījumu konfliktus.

Dvīņi

Astrologi iesaka Dvīņiem domāt par savu sapņu darbu, neierobežojot viņu iztēli. Ir jāņem vērā visas detaļas – darba apstākļi, darba apjoms, radošuma un brīvības joma, kolēģu klātbūtne, algu līmenis. Saskaņā ar 2019. gada prognozi, februāris ir vēlmju piepildīšanas laiks, tāpēc darba sapņus nebūvē gaisā sapņu piļu veidā, bet tas būs patiesais panākumu solis. Patrona Merkura darbības laikā palielināsies Dvīņu intuīcija, kas palīdzēs atrast pareizo virzienu plānu un nodomu turpmākai īstenošanai. Visveiksmīgākās dienas ir pirmdiena, otrdiena, trešdiena.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment