Sieviešu horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – problēmas darbā, veiksme mīlestībā!

Mūsdienu pasaulē sievietēm vienkārši ir jābūt pārliecinātām, lai veiksmīgi pabeigtu savu darbu. Zvaigznes un planētas var sniegt enerģijas atbalstu. Astrologi jums pateiks, kā tie ietekmēs jūs no 28. janvāra līdz 3. februārim.

Venēras un Jupitera atrašanās Strēlniekā liecina, ka šonedēļ dažādu Zodiaka zīmju pārstāves būs noskaņotas, meklēt garīgo harmoniju un sieviešu laimi, nevis sasniegt mērķus. Tas ir lielisks periods, lai realizētu savus talantus, radošos centienus un relaksējošas procedūras.

Speciālisti iesaka rūpēties par visiem aprēķiniem un jautājumiem, kam nepieciešama precizitāte. Netraucējiet naudas un darba problēmu precizitāti. Šonedēļ Merkura aspekti 28., 29. un 30. janvārī norāda uz grūtībām uzņēmējdarbības jomā: iniciatīva var iet secen. Astrologi iesaka vairāk klausīties intuīciju un būt mazāk nervozām.

Auns

Aunu pārstāvēm, Marsa ietekme dos jaunas perspektīvas un ātrus risinājumus dzīves problēmām. Iedvesmu sniegs iepazīšanās ar potenciālo draugu vai pielūdzēju. Arī uzņēmējdarbības un personiskajā dzīvē būs rīcības brīvība. Būs iespējams ātri atjaunot enerģiju, palielināt entuziasmu, uzlabot garastāvokli.

LASI ARĪ: Kā atpazīt empātiju: 5 pazīmes!

Vērsis

Sievietēm, kas pārstāv Vērsi, šī nedēļa var būt saistīta ar mērķu maiņu vai dzīves pārvērtēšanu. Galvenā loma būs spēcīgas Venēras ietekmei Strēlnieka zīmē. Otrdien, sestdienā vai svētdienā, kad Venēra ir īpaši aktīva, Vērsis var saņemt orientieri, jaunu mērķi vai spēka avotu. Tomēr jums nevajadzētu paļauties uz laimīgiem apstākļiem, ir visnotaļ saprātīgi kontrolēt situāciju. Pretējā gadījumā pat veiksmīgākie piedāvājumi un notikumi radīs problēmas. Uzņēmējdarbība ir ātrākais veids, kā gūt panākumus karjerā.

Dvīņi

Šonedēļ trīs dienu Merkura aktivitātes iedvesīs cerību Dvīņu sievietēm. Ņemot vērā patrona aspektus pirmdien, otrdien un trešdien, var rasties iespēja uzlabot savu personīgo dzīvi, lai gūtu panākumus biznesā. Neiegrimstiet emocijas un atpūtieties. Ceturtdien Merkura maksimālā aktivitāte tiks atstāta atpakaļgaitā, kas nozīmē, ka Dvīņiem ir jārāda konsekvence un jāpārskata prioritāte, lai izvairītos no problēmām nākotnē. Ņemot vērā šos ieteikumus, varat droši uzņemties jaunas lietas un iekarot jaunus augstumus. No ceturtdienas līdz svētdienai jūs varat veikt lielus pirkumus, pieņemt apzinātus lēmumus, plānot nākotnes lietas, meklēt mīlestību.

Leave a Comment