Mīlestības horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – esiet drosmīgi un nebaidieties iekarot savu pielūgsmes objektu!

Šonedēļ daudzu Zodiaka zīmju personiskajā dzīvē var notikt radikālas pārmaiņas. Vai viņi sasniegs laimi, vai būs jāpieliek pūles, lai piesaistītu mīlestību, par to pastāstīs astrologi.

Mars ir atgriezies savā ugunīgajā mājvietā – Auna zīmē, tā kā var atcerēties par visiem plāniem un sarunām, kas tika atlikti līdz brīdim, kad būs labāki laiki. Nākamā nedēļa ir brīnišķīgs laiks, lai realizētu drosmīgākās vēlmes: Venēra, kas ir atbildīga par mīlestību, būs Strēlniekā, un viņš, kā zināms, dod spēku un pašapziņu. Cilvēki, kas sapņo par mīlestību, būs tikpat laimīgi kā tie, kas to jau ir atraduši. Galvenais ir izrādīt īpašu noturību, pret kuru vēršas gan Auns, gan Strēlnieks.

Auns

Nedēļa ir ideāli piemērota romantiskai komunikācijai: iepazīšanās, sarakste. Astrologi iesaka Auniem uzņemties iniciatīvu savās rokās un nebūtu kautrīgiem izteikt jūtas. Ir svarīgi neatteikt jūsu mīļotā lūgumiem un vajadzībām, cenšoties parādīt pēc iespējas lielāku atvērtību un patiesumu. Visveiksmīgākās nedēļas dienas ir pirmdiena un sestdiena.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – problēmas darbā, veiksme mīlestībā!

Vērsis

Astrologi iesaka Vērsim sekot moto “jo vairāk romantiskas, jo labāk.” Mēģinājums uzlabot attiecības izrādīsies veiksmīgs, bet vēlme atgriezt notikumus virzienā uz stabilāku kursu var novest pie partnera, kurš šonedēļ sagaidīs aizraujošas iniciatīvas un patīkamus pārsteigumus. Viens no šīs zīmes pārstāvjiem spēlēs uz riska robežas, tāpēc ir ieteicams, lai viņi nepārkāptu līniju starp flirtēšanu un apsēstību.

Dvīņi

Venēra Strēlniekā ir laba zīme Dvīņiem. Patrons planēta paātrinās tikšanos ar ideālu partneri, un ir visas iespējas apgalvot, ka šī sanāksme notiks tuvākajās dienās. Otrdien, sestdien un svētdien, ir ieteicams, Dvīņiem neatteikties satikties un pievērst uzmanību visam neparastam apkārt. Šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem būs izvēles vai piedošanas problēma. Astrologi iesaka nenorādīt partnera kļūdas un atcerēties taktiku.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment