Finanšu horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – esiet uzmanīgi un plānojiet savu stratēģiju!

Vēzis

Šonedēļ Vēžu intuīcija burtiski lasīs apkārtējo gaisotni, jo īpaši visas praktiskās detaļas un nianses. Ieteicams ievērot tradicionālo pieeju darbam un steidzamu jautājumu risināšanu. Tomēr nav īstā vieta un laiks klausīties jūtas un sajūtas. Nevar izslēgt  likteni, kas parādīsies pēkšņi un neparedzētās vietās: veikalā, uz ceļa vai darba vietā. Otrdien, sestdien un svētdien, Venēra ar citām planētām var radīt neskaidras situācijas, piemēram, cilvēki, ar kuriem Vēzis nav tik nesen cīnījies, var palīdzēt. Tomēr ir pāragri atpūsties: astroloģiskie aspekti palielina sāncensību un monetāros zaudējumus, kas rodas pateicības vai neuzmanības dēļ.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – radīsies negatīvas situācijas!

Lauva

Astrologi iesaka Lauvām pievērst uzmanību savām vajadzībām uz darba brīžiem. Pievēršot uzmanību svarīgākām nedēļas tēmām, palīdzēs atteikties no papildu izdevumiem, ietaupīt ietaupījumus vai spēlēt citu, vienlīdz pozitīvu lomu finanšu ziņā. Nedēļa Saturna aizgādnībā Mežāzī, nav jāveic nozīmīgi pirkumi, izdevumi un iepirkšanās. Iztērētā nauda var radīt lielu finansiālu plaisu. Tāpat ir saprātīgi atteikties no  ieradumiem, kas apgrūtina bagātību, īpaši ceturtdien.

Jaunava

Jaunavu šonedēļ gaida pagrieziena punkts naudas sektorā. Tiesa, daudz kas būs atkarīgs no viņu personīgās uzvedības. Astrologi brīdina: tieša iniciatīva ir sodāma, bet Jaunavas, izmantojot dabisku praktiskumu, var slepeni ietekmēt notikumu attīstību un ienākumus. Jaunavas interesēs ir pretoties šī brīža kārdinājumiem, bet nekavējoties parādīt savas stiprās puses. Jebkuras lielas iegādes, izšķērdība un lēmumu konkurence ir nevēlama.

Svari

Astrologi iesaka Svariem uz laiku atstāt arēnu un samazināt ambīcijas. Neatkarīgi no tā, cik liela ir Venēras pozitīvā ietekme, nav nepieciešams parādīt iniciatīvu finanšu un uzņēmējdarbības jomā: tas nedarbosies šonedēļ. Svariem, vēlams paļauties uz stabilitāti un piesardzību. Piedzīvojumi, krāpšana, apšaubāmu darba devēju piedāvājumi – labāk riskēt labākos laikos. Redakcija iesaka pat aizdot naudu nelielos apjomos, lai nepaliktu bez līdzekļiem pastāvēšanai neparedzētā situācijā. Nedēļas nogalē patīkamas prēmijas iepriecinās Svarus.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – esiet drosmīgi un nebaidieties iekarot savu pielūgsmes objektu!

Skorpions

Nedēļā no 28. janvāra līdz 3. februārim Skorpionam tiek ieteikts rūpīgāk izmantot savu naudu, gan pašiem, gan citiem. Nākotnes panākumi darba jomā un attiecībās ar sponsoriem vai klientiem būs atkarīgi no šobrīd redzamās rūpības un rentabilitātes. Marsa aspekti ar Merkuru pirmdien un Plutonu sestdien var palielināt vajadzību pēc naudas. Lai sasniegtu vēlamo gribu, tiek veicināta uzņēmējdarbība, kas reizināta ar pašpaļāvību.

Strēlnieks

Strēlnieku visos aspektos gaida ļoti daudzsološa nedēļu, bet pirmdien un sestdien jums jābūt uzmanīgākiem ar izdevumiem un uzmanīgākiem ar naudu. Jo vairāk Strēlnieks koncentrēsies uz panākumiem, jo ​​ātrāk viņi ieradīsies pie viņa, jo nedēļu raksturo Marsa pozitīvā ietekme. Tomēr astrologiem joprojām ir ieteicams atcerēties lietas, kas piesaista veiksmi un naudu. Strēlnieks, kas ticēja sev un viņu panākumiem, tiek ieteikts kritiski apskatīt viņu darba rezultātus (piemēram, vadību, padotajiem vai kolēģiem). Ja situācija tiek ļaunprātīgi izmantota, ir iespējamas negatīvas sekas zaudējumu, konfliktu, izlaidumu un neskaidrību veidā. Lieli pirkumi un jauni projekti ir nevēlami.

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzim nevajadzētu mēģināt saskaņot iestāžu viedokļus, lai gūtu panākumus. Gluži pretēji, šāda taktika var tikai samazināt iespējas un atņemt veiksmi. Ir daudz svarīgāk būt sev un jebkurai sarežģītai situācijai, lai prasītu, kas ir pareizi pelnījis. Mēģinājums atriebties no dzīves nav aizliegts, bet vai šie riski būs pamatoti – astrologi nevar iepriekš paredzēt. Visizdevīgākās nedēļas dienas ir pirmdiena un ceturtdiena. Šajā laikā Mežāzim būs reāla iespēja palielināt savus ienākumus un uzlabot attiecības komandā. Veiksmīgās dienās svarīga ir katra mazā lieta un ideja. Nav izslēgts, ka šobrīd Mežāzis varēs likt pamatu daudziem mēnešiem uz priekšu.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada februārim – cerības piepildīsies!

Ūdensvīrs

Padziļinātā Saturna laikā astrologi iesaka Ūdensvīram pieņemt jaunus ar karjeru saistītus priekšlikumus ar mazliet skepticismu. Kritisks skatījums uz lietām palīdzēs detalizēti izprast situāciju, pamanīt mazākās neatbilstības un mazināt krāpšanas risku. Nav ieteicams izvēlēties šo nedēļu par ekspromtu un darbu, kas prasa spontānumu un radošumu. Nedēļas otrā puse būs izdevīgāka iegādei, ieguldījumiem. Ūdensvīram būs iespējams veikt jaunumu savā naudas plūsmā, tērējot naudu ar labumu nākotnei.

Zivis

Zivis gaida daudzsološa un ļoti veiksmīga nedēļa, vienīgais astrologu brīdinājums ir tas, ka tā sākumā Zivis var ciest no komunikācijas ar negatīviem cilvēkiem, kas izraisīs uzticības un optimisma zudumu. Nav vērts tērēt tik labu laiku negatīviem tiem, kas prognozē Zivju neveiksmi materiālajā sfērā. Iepirkšanās tiks atmaksāta, iespējas būs daudzsološas, idejas būs izdevīgas, ja jūs zināt,  kā neitralizēt apkārtējo cilvēku negatīvus, kurus, iespējams, jutīsiet pirmdien, otrdien un trešdien, kad palielināsies Merkura, antagonista ietekme.

avots: dailyhoro

Leave a Comment