Finanšu Horo***ps nedēļai no 28. novembra – 4. decembrim

shopping-in-wexford-2048x1024-800x400

AUNS

Auniem šajā nedēļā vajadzētu būt ļoti piesardzīgiem. Jā, zvaigznes naudas lietās sola stabilitāti, taču pārbaudīt Fortūnas labvēlību arī nevajadzētu, jo var nākties ciest. Noteikta veiksmes deva Jums ir garantēta, taču izmantot to ļaunprātīgi noteikti nevajadzētu.

 

VĒRSIS

Vēršiem finanšu sfērā var rasties grūtības, ja viņi turpinās pastāvīgi visu atlikt uz vēlāku laiku, tāpēc nedēļas sākumā zvaigznes Jums iesaka sastādīt rīcības plāna sarakstu visai nedēļai vai vismaz iepirkumu sarakstu, pie kā tad arī stingri pieturēties. Plānošana jebkurā gadījumā Jums būs visnotaļ noderīga.

 

DVĪŅI

Dvīņiem ir pienācis laiks atbrīvoties no bailēm. Neaizmirstiet, ka tikai drosmīgie tiek uz priekšu! Veiksme var dot Jums īslaicīgu palīdzību grūtā brīdī, taču tā noteikti nebruģēs Jums ceļu uz panākumiem. Drosme un risks – tās ir divas dažādas lietas, tāpēc nemēģiniet meklēt “vieglu” naudu. Šis ceļš Jūsu dzīvē uz laiku ir slēgts.

 

VĒZIS

Vēži šajā nedēļā finanšu sfērā saņems ļoti būtisku atbalstu no zvaigznēm. Tam Jums būs vajadzīga spēcīga motivācija un vēlme uzvarēt. Šajā nedēļā noteikti nav vēlams apšaubīt savus spēkus. Noskaņojiet savu pratu uz pareizā viļņa un gūstiet panākumus!

 

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā veiksmi naudas lietās atnesīs apkārtējo cilvēku padomi. Protams, ka nav vērts klausīties pilnīgi visos, taču tuvo cilvēku padomus noteikti vajadzētu uzklausīt. Grūtā brīdī tieši viņi būs tie, kuri dos Jums spēku tikt galā ar problēmām. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka izvairīties no ātri un neapdomāti pieņemtiem lēmumiem šajā jomā.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem 2017. gadā uzlabosies finansiālais stāvoklis

JAUNAVA

Jaunavām nedēļas sākumā veiksmi naudas lietās var atnest nejauša apstākļu sakritība, taču tuvāk nedēļas beigām nāksies nedaudz papūlēties, lai nezaudētu finansiālo veiksmi. Tam Jums zvaigznes iesaka paļauties tikai uz loģiku. Riski un avantūras nedēļas nogalē nesīs vienus vienīgus zaudējumus un būs pielīdzināmi sakāvei.

 

SVARI

Svariem šis ir labvēlīgs periods, lai iepirktos. Var un pat vajag ieguldīt naudu sevī – paaugstināt kvalifikāciju, iemācīties kaut ko jaunu. Informācija tiks uzsūkta daudz efektīvāk, tāpēc ir vērts pierakstīties kādos kursos. Jūsu finanšu stāvoklis nākotnē būs daudz labāks, ja rūpēsieties par to jau tagad!

 

SKORPIONS

Skorpioniem pirms gada beigām noteikti nevajadzētu kādam aizdod naudu. Jauno gadu labāk uzsākt brīviem no jebkādām problēmām, kas nozīmē to, ka arī Jums pašiem noteikti nevajadzētu aizņemties. Pretējā gadījumā – viss, ko Jūs šajā nedēļā darīsiet, janvārī vai februārī vērsīsies pret Jums.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā nedēļā noteikti nevajadzētu vēl vairāk pasliktināt jau tā ne visai stabilo finanšu situāciju, nekaļot pārāk lielus plānus attiecībā uz uzvarām šajā jomā. Ja veiksme Jums tomēr uzsmaidīs, tad dalīsieties tajā ar citiem cilvēkiem. Nemēģiniet sagrābt visu, ko acis redz – kas tāds finanšu sfērā ne vienmēr ir uz labu. Zvaigznes šajā nedēļā vēlas redzēt Jūsu augstsirdību!

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem veiksmi finanšu jomā nodrošinās pareizie sakari. Ja Jūs šajā nedēļā saņemat ievērojamu atbalstu, tad Jūs viennozīmīgi esat uz pareizā ceļa. Šī nedēļa noteikti ir visnotaļ labs periods, lai pārdomātu visu notiekoši un veiktu pašanalīzi. Pamēģiniet paskatīties uz sevi no malas un padomāt par to, kādas Jūsu rakstura iezīmes vajadzētu uzlabot.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus zvaigznes šajās nedēļā nostādīs stingras izvēles priekšā – nauda vai mīlestība?! Nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu šajā nedēļā pilnīgi noteikti nesanāks, tāpēc, lai lieki neriskētu, izdariet izvēli uzreiz.

 

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā zvaigznes iesaka nedaudz nogaidīt, līdz pienāks labvēlīgāks laiks, kad arī Jūs varēsiet iznākt no sava slēpņa un sākt rīkoties. Šīs nedēļā būs periods, kurā no viena Jūsu soļa viss var ļoti kardināli mainīties, tāpēc esiet ļoti uzmanīgas!

Leave a Comment