Finanšu horoskops nedēļai no 30. janvāra – 5. februārim

 

Saving Money for School

 

AUNS

Veiksme šajā jomā Jūs nepametīs tad, ja ievērosiet balansu starp atpūtu un darbu. Ja noslieksieties uz vienu no šīm pusēm, tas Jums var pilnībā atņemt spēku un liegt iespēju paaugstināt savu ienākumu līmeni. Tiklīdz parādās kaut kādas problēmas, centieties tās uzreiz risināt. Neuzņemieties pārāk daudz, taču arī neatslābstiet – tādā gadījumā karjeras izaugsme un labklājības pieaugums pilnīgi noteikti neliks ilgi gaidīt!

 

VĒRSIS

Jums astrologi prognozē notikumiem bagātu nedēļu. Jums nāksies strādāt ārkārtas režīmā. Pacentieties saņemt sevi rokās un veikt pēdējo izrāvienu, jo, ja Jūs ar visiem šiem pārbaudījumiem veiksmīgi tiksiet galā, nodrošināsiet sev lielisku pamatu tālākiem karjeras sasniegumiem. Atjaunot enerģiju un izvairīties no noguruma Jums palīdzēs pareizs režīm un savlaicīga atpūta, bet saskarsme ar tuvajiem cilvēkiem uzlādēs ar pozitīvām emocijām.

 

DVĪŅI

No Jums šī nedēļa prasīs maksimālu koncentrēšanos un uzmanību. Palaižot garām kaut kādu detaļu vai sīkumu, Jūs varat iekulties nopietnās problēmās. Izvairīties no šādām situācijām palīdzēs savlaicīga savu pienākumu izpilde un papildus darba kvalitātes pārbaude. Pie attiecīgā disciplīnas līmeņa visam vajadzētu vainagoties panākumiem.

 

VĒZIS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina par pasivitāti. Jūsu rīcība šajā mēnesī lielā mērā noteiks visa nākamā mēneša raksturu, tāpēc, ļaujot sev atslābināties, Jūs riskējat palaist garām pašrealizācijas iespēju. Centieties izrādīt pēc iespējas vairāk iniciatīvas. Jūsu pūliņi pilnīgi noteikti nepaliks nepamanīti. Aktivitāte būs izšķirīgais faktors algas paaugstināšanas jautājumā.

 

LAUVA

Jums šī nedēļa ir ļoti piemērota pārmaiņām, jo tieši tagad, kad 2017. gada spēks tiek atklāts pilnā mērā, ir vērts paanalizēt savus mērķus un noteikt savas vēlmes. Ja jūtat, ka pašreizējā darbā Jūs stagnējat, nebaidieties riskēt. Savlaicīgi veiktas izmaiņas ne tikai palielinās Jūsu ienākumus, bet arī palīdzēs Jums realizēt savus sapņus.

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 30. janvāra – 5. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Akurātums un punktualitāte, kas ir Jums raksturīgi, šajā nedēļā Jums pilnīgi noteikti palīdzēs. Jūsu spēja īstajā laikā pamanīt kļūdas un izlabot tās ļaus Jums lieliski tikt galā ar jebkuru uzdevumu, nodrošinot gan karjeras izaugsmi, gan kolēģu cieņu. Astrologi Jūs brīdina un neiesaka ķerties klāt vairākām lietām vienlaicīgi, jo nepieciešamība koncentrēties uz dažādām problēmām var novest pie emocionālas pārpūles, kas uz diezgan ilgu laiku atņems Jums enerģiju.

 

SVARI

Jums šī nedēļa finanšu jomā solās būt stabila. Jums vajadzētu nedaudz samazināt sava darba tempu, pievēršot lielāku vērību savām personiskajām attiecībām un hobijiem. Paskatieties uz savu mīļāko nodarbi no citas puses – ja Jūs liksiet lietā nedaudz pūļu, tā var kļūt par papildus ienākumu avotu, bet gala rezultātā pāraugt diezgan ienesīgā peļņā.

 

SKORPIONS

Jūsu veiksmes ķīla šajā nedēļā būs kārtība gan domās, gan darbos, tāpēc pacentieties novest visas lietas līdz galam un izlemt par tālāku attīstību. Pilnībā iespējams, ka tieši šajā nedēļā intuīcija Jums parādīs ceļu uz profesionālās izaugsmes iespējām, tāpēc necentieties noraidīt tās idejas, kas Jums ienāk prātā, arī tad, ja sākotnēji tās varbūt šķiet ne visai perspektīvas, jo nākotnē tās tomēr var nostrādāt.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā ir visas iespējas palielināt savus ienākumus, jo apstākļi tam būs labvēlīgi, tomēr viss būs atkarīgs no Jūsu reakcijas ātruma, tāpēc uzmanīgi vērojiet situāciju un nepalaidiet garām iespēju parādīt sevi un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Veiksmīgs var izrādīties kāds pasākums, kas saistīts ar Jūsu profesionālo darbību, jo tajā Jūs pilnīgi noteikti varēsiet ne tikai iegūt Jums svarīgu informāciju, bet arī nodibināt visnotaļ noderīgus kontaktus.

 

MEŽĀZIS

Astrologi Jūs šajā nedēļā brīdina – nepadodieties savām īstermiņa vēlmēm un rūpīgi izanalizējiet visus Jums piedāvātos priekšlikumus. Atcerieties par to, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā. Veiciet svarīgu soli tikai tādā gadījumā, ja risks ir minimāls un ieguvumi ir acīmredzami, pretējā gadījumā Jūs varat ciest nopietnus zaudējumus.

 

ŪDENSVĪRS

Profesionalitātes līmeņa paaugstināšana un jaunu prasmju apguve ir obligāts nosacījums finansiālajai izaugsmei. Šajā nedēļā astrologi Jums iesaka pievērst uzmanību tieši savai attīstībai šajā ziņā. Lasiet attiecīgo literatūru vai piesakieties kaut kādos kvalifikācijas paaugstināšanas kursos. Tas viss Jums nodrošinās veiksmi profesionālajā jomā un palīdz rast jaunu pieeju jau esošajam darbam.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā īpaši veiksmīgs būs tieši kolektīvais darbs, tāpēc visiem spēkiem vajadzētu censties izvairīties no dažādām nesaskaņām un konfliktiem ar kolēģiem, jo tas viss kavēs darba procesu. Risinot darba jautājumus, ļoti efektīvas būs tieši nestandarta metodes, tāpēc dodiet vaļu savai iztēlei.

Leave a Comment