Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – aktivitāte finansēs

Nauda taisa pasauli, bet ne tāpēc, ka visi cilvēki ir mazi un bezprincipiāli. Tikai finansiālas problēmas, kuras sāpīgi ietekmē ikvienu – gan nabadzīgo, gan bagātu.

Finanšu plūsma ir dinamiska, tāpēc veiksme naudā ir atkarīga no daudziem faktoriem. Tas ietver jūsu pašapziņu un mijiedarbību ar pareizajiem vai nepareizajiem cilvēkiem, kā arī trešos faktorus. Protams, to nav iespējams paredzēt visu un precīzi, bet ar palīdzību no naudas horoskopa, jūs varat izvēlēties vispiemērotāko dienu svarīgām finanšu lietām un iepriekš sagatavoties iespējamām varbūtībām.

Lasi arī: Zodiaka zīme Mežāzis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Auns

Jūsu patrons: Saule, Marss un Plutons, būs aktīvi šonedēļ. Mars ir nostiprinājies, viņa enerģija ir visaugstākā septiņās dienās. 5. un 6. jūnijā – otrdienā un trešdienā – Saule un Plutons tiks saistīti ar citām planētām. Otrdien tiks uztverta radoša pieeja finanšu problēmu risināšanai. Trešdien, pateicoties Saulei ar Neptūna kvadratūrai, var sagaidīt, ka testēs savas idejas spēks.

Jūsu antagonists, Venēra, visu nedēļu rāda neitrālu darbību, tāpēc tā iespējams netraucēs jūsu plāniem strādāt. Šā paša iemesla dēļ, jūs varat droši doties iepirkties un nav jāuztraucas par to, ko jūs nodot savu naudu kaut apšaubāmas.

Lasi arī: Kāpēc ir svarīgi, lai bērns dotos pie miera savlaicīgi?

Vērsis

Paredzams, ka šī nedēļa būs problēma. Astrologi atzīmē daudz negatīvu aspektu klātbūtni otrdien, trešdien, piektdien un sestdien. Vēršu antagonisti būs ļoti aktīvi šajās četrās dienās. Īpaši jāatzīmē galvenais jūsu finanšu panākumu ienaidnieks – Marss. Viņš tiks ļoti nostiprināts visu nedēļu. Piektdienā un sestdienā tas būs negatīvs aspekts. Piektdien tiek sagaidītas problēmas attiecībās ar kolēģiem, partneriem un potenciālajiem klientiem. Sestdien, izvairieties no pārmērīgas rupjības, jo tās var radīt arvien lielākas problēmas no jauna.

Otrdien un trešdien, piesargāties no stresa situācijām un noguruma. Astrologi neiesaka uztraukties par plānu pārkāpšanu. Neizrādi savu kairinājumu, jo jūsu skaudīgie un nelabvēlīgie var to izmantot.

Spēja tikt galā ar problēmām, ko jūs varat izdarīt no Mēness enerģijas, kas visu nedēļu tiks pastiprināta. Jūs, iespējams, sajutīsiet īpašu atbalstu trešdienā, ceturtdienā un svētdienā. Pēdējās nedēļas dienā Mēness iet uz Vērša zīmi. Šajā dienā nodarbības būs izdevīgas jūsu mājas vai dzīvokļa uzlabošanai.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment