Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – emocionālas izpausmes

Jūnijs ir pilnīgs haoss, pārsteigums, garīgā intimitāte un sajūtu atjaunošana. Kā tērēt šonedēļ ar labumu, un ko jums vajadzētu baidīties, pastāstīs mīlas horoskops.

Ja šonedēļ jūs pilnīgi nejauši izlemjat sākt jaunu dzīvi, pavelciet sev līdzi un sākat uzraudzīt visu, kas notiek, tad jums nav gandrīz nekādu panākumu. Laikā no 4. līdz 10. jūnijam Venēra Vēzī stiprinās ne tikai attiecības, bet arī katra indivīda emocionālo komponentu. Jums būs jāizbauda spontanitāte un impulsivitāte – jums nav citas izvēles.

Lasi arī: Zodiaka zīme Jaunava: akmeņi, talismani un krāsas

Auns

Nākamā nedēļa iedvesmo Aunu un dos viņiem pārliecību par labāko notikumu iznākumu. Jūtīgā Veneras ietekme uz jums ir negatīva. Šonedēļ jums ir jābūt klusākam par ūdeni, zemākam par zāli, jābaidās no romantiskām varām, dedzīgām konfesijām un citām muļķībām. Izmēri, stabilitāte, filmas skatīšanās kopā ar partneri ir varbūt visvēlamākā lieta, ko varat atļauties. Pretējā gadījumā jūs riskējat ievilkt sevi tādas spriedzes notikumu virpulī, kurai jūs neesat gatavs.

Lasi arī: HIV/AIDS Latvijā – pieminot mirušos, rūpējoties par dzīvo drošību

Vērsis

Jūnijs būs bagāts nostalģijā. Šonedēļ, mīļotais Vērsis vairāk nekā vienu reizi saskarsies ar trūkumiem partnera būtībā, tāpēc viņi gribēs neilgu laiku atgriezties laimīgā pagātnē. Astrologi neiesaka agresīvi pretoties mīļotā cilvēka trūkumiem: rezultāts būs nenozīmīgs, taču galvenās problēmas pārī ir garantētas. Turklāt laikā, kad Venēra uzturas Vēzī, jūsu vārdu nozīme bieži vien var izcelties aiz kaislības ausīm. Konkrēti, pašlaik tuvredzība ir daudz svarīgāka nekā sadarbība ar attiecībām.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment