Finanšu Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: nepārslogojiet sevi, tas neatmaksāsies!

Astrologi brīdina par draudiem darbā, un sniedz praktiskus padomus par to, kā 2019. gada pirmo darba nedēļu pavadīt pēc iespējas produktīvāk visām Zodiaka locekļiem.

Šonedēļ astrologi iesaka būt piesardzīgiem: pārmērīga aktivitāte joprojām ir bīstama, jo Saule, Merkurs, Saturns un Plutons būs Mežāža zvaigznājā. Šis planētu izkārtojums norāda, ka daudzas Zodiaka zīmes tiks pilnībā koncentrētas uz darbu. No vienas puses, tas nav slikti, jo nedēļa ir laba peļņai. No otras puses, pastāv risks nonākt darbaholismā. Ir svarīgi atcerēties, ka darbs ir svarīga dzīves sastāvdaļa, bet tālu no vienīgā.

Auns

Marss ir devies uz Auna zīmi, ko darba ņēmēja uztraukums var pamodināt. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji vēlēsies nekavējoties pārcelt visus darba jautājumus, izklāstīt jaunus un sākt tos nekavējoties īstenot. Astrologi iesaka nesteigties: vēlams plānot svarīgākās lietas nedēļas pirmajā pusē. Pieņemot lēmumus, ir vērts paļauties uz intuīciju. Tas ir lielisks laiks, lai atrisinātu problēmas ar parādiem.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps 2019. gada janvārim: radīsies iespējas sasniegt savus mērķus

Vērsis

Merkurs ir Mežāzī, kas nozīmē, ka daudzas steidzamas lietas var nonākt pie Vērša, un tas būs atkarīgs no finansiālā stāvokļa. Praktizētāji, kuru mērķis ir attīstīt intuīciju, noderēs, jo tā ir iekšējā balss, kas palīdzēs atrast alternatīvus risinājumus problēmām vai uzdevumiem. Tuvāk nedēļas nogalei ir ieteicams pavadīt laiku kopā ar mīļajiem un radiniekiem patīkamā atmosfērā: iepirkties, teātris, izstāde vai kino.

Dvīņi

Dvīņiem daudzās idejas par to, kā palielināt savus ienākumus, šonedēļ var pārveidoties par realitāti. Astrologi iesaka Dvīņiem pilnībā iegrimt savas domas un sākt piepildīt savus sapņus. Pozitīvu enerģiju nodrošinās stabils Merkurs. Tajā pašā laikā jums nevajadzētu aizmirst par pienākumiem darbā: mērena uzņēmējdarbība veicinās ātru atveseļošanos no monetārajām problēmām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment