Finanšu Horo***ps 2019. gada janvārim: radīsies iespējas sasniegt savus mērķus

Janvārī daudzas zodiaka zīmes varēs pievērst finansiālo veiksmi savā pusē. Lai sasniegtu vēlamo pēc iespējas ātrāk, klausieties ikmēneša finanšu horoskopa ieteikumus.

Gada sākums ir ideāls laiks, lai mainītu savu dzīvi un uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Šajā laikā daudzus Zodiaka zīmju pārstāvjus sagaida pozitīvas pārmaiņas un jaunas iespējas, pateicoties kurām viņi varēs virzīties uz savu mērķi. Astrologi un eksperti stāsta par to, kā planētas un zvaigznes ietekmēs finanšu sfēru 2019. gada sākumā.

Auns

Nākamajā mēnesī Auns var paļauties uz Marsa palīdzību. Jau janvāra sākumā patrons pāriet uz labāku pozīciju, tāpēc tas ir visizdevīgākais laiks jauniem pirmsākumiem. Tie, kas ilgu laiku domā par darbavietas maiņu, var nebaidīties no pārmaiņām: Auns varēs atrast labi apmaksātu un daudzsološu darbu . 21., 22., 23. janvāris ir veiksmīgākās dienas janvārī. Tā kā Marss kļūs aktīvāks, šobrīd jūs varat veikt dārgus pirkumus, iegādāties nekustamo īpašumu un atmaksāt parādus.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Vērsis

Visu mēnesi Vēršu finansiālais stāvoklis var pastāvīgi mainīties. 10., 11., 15., 16., 19. un 20. janvārī Mēness būs nostiprinātā pozīcijā, tāpēc tas ir labākais laiks, lai atmaksātu parādus, ieguldītu naudu vērtspapīros vai vēlamos pirkumos. Citās dienās patrons tiks vājināts, tāpēc Vērsis riskē ar Krā***kiem vai nejauši zaudēt naudu. Astrologi iesaka izvairīties no lieliem izdevumiem, un tā vietā uzsākt uzkrāšanu.

Dvīņi

Kamēr Merkurs paliek neitrālā stāvoklī, Dvīņiem finansiālais stāvoklis nemainīsies. Ja šobrīd ir ietaupījumi, labāk tos tērēt ar labumu. Tas ir labākais laiks, lai dotos atvaļinājumā un atjaunotu enerģiju, un atgriežoties, sākt darbu ar jauniem spēkiem. Pateicoties Saturna ietekmei, Dvīņi varēs strādāt produktīvāk, kas būs naudas atlīdzības iemesls. Lai tuvākajos mēnešos izvairītos no monetārajām grūtībām, ir nepieciešams iegūt drosmi un runāt ar priekšnieku par algas pieaugumu.

Vēzis

Mēneša pirmajā pusē Vēžiem būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Šajā laikā šīs konstelācijas pārstāvjus sagaida jaunas iespējas, kuras nevajadzētu palaist garām, pretējā gadījumā monetārās grūtības var mocīt Vēžus līdz gada beigām. No 21. janvāra Mēness kļūs vājāks, tāpēc no šī brīža ir nepieciešams būt uzmanīgākam ar naudu un, ja iespējams, neveikt dārgus pirkumus. Šajā laikā astrologi iesaka plānot nākamā mēneša budžetu, lai izvairītos no neparedzētiem izdevumiem.

LASI ARĪ: Horo***ps 2019. gada janvārim – spilgts un nemierīgs mēnesis!

Lauva

Pateicoties pastiprinātajai Marsa ietekmei, veiksme Lauvām būs līdz janvāra beigām. Šomēnes viņi saņems daudzus vilinošus piedāvājumus, un, iespējams, tas novedīs pie liela mēroga pārmaiņām finanšu jomā. Lauvas būs ienirušas finanšu jautājumu risināšanā, jo pagājušā gada beigās piesavināšanās varēja ietekmēt finanšu stāvokli. 18., 21., 22. un 23. janvārī Marsa patrons kļūs aktīvs, tāpēc šis ir labākais laiks, lai meklētu papildu ienākumus vai mainītu darbavietas.

Jaunava

Ņemot vērā, ka Merkurs nākamajā mēnesī joprojām būs vājš, Jaunavām ir jābūt uzmanīgām, rīkojoties ar naudu. Šajā periodā ir ieteicams netērēt, bet gan ietaupīt naudu, pretējā gadījumā mēneša beigās būs daudz vairāk naudas problēmu. Tomēr jums nevajadzētu uzņemties risku un uzticēties šaubīgiem noguldījumiem, jo ​​ir grūti atgūt zaudētos līdzekļus. Šomēnes astrologi iesaka Jaunavām strādāt vairāk, lai papildinātu skaidras naudas rezerves un izveidotu pamatu turpmākajiem panākumiem karjerā.

Svari

Janvārī Svariem darbs sniegs ne tikai naudu, bet arī prieku. Vadība atzīmēs tavus sasniegumus un neatlaidību, kas kalpo kā iemesls naudas atalgojumam. Attiecībā uz finansēm mēnesis būs veiksmīgs tiem, kas mēģina atrast jaunus ienākumu avotus. Jūs varat ieguldīt vērtspapīros, apsvērt iespēju uzsākt savu biznesu, vai arī jūs varat attīstīt jaunus talantus, kas vēlāk kļūs rentabli.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Skorpions

Finansiālie panākumi būs galvenais Skorpionu biedrs janvārī, tāpēc šajā laikā jūs varat droši ieguldīt uzticamos projektos, ņemt aizdevumus un iegūt dārgas lietas. Minimālo naudas zudumu nevar novērst, bet tie neietekmēs Skorpionu budžetu. No 21. līdz 23. janvārim patrons Marss, aktīvi darbosies ar citām planētām, un šobrīd Skorpions var saņemt negaidītu naudas balvu. Jūs varat runāt ar savu priekšnieku par algas pieaugumu vai izmēģināt veiksmi loterijā.

Strēlnieks

Finanšu Horo***ps Strēlniekam sola labu mēnesi. Jau 1. janvārī Marsa enerģija kļūs spēcīgāka, un, neskatoties uz brīvdienu augstumu, šīs konstelācijas pārstāvji vēlēsies ienirt darbā vai domā par to, kā sasniegt viņu lolotākos mērķus. Spēja strādāt palielināsies, tāpēc Strēlnieks strādās grūtāk un tādējādi spēs sasniegt pieaugumu. 10., 11., 15., 16., 19. un 20. janvārī antagonists Mēness būs pastiprinātā stāvoklī. Pašlaik kategoriski nav ieteicams aizdot naudu, jo viņu  atgriešana būs jāgaida ļoti ilgi.

Mežāzis

Mežāzis saskarsies ar finanšu stabilitāti. Marsa ietekmē Jūs varēsiet veikt noderīgus kontaktus, noslēgt rentablus līgumus vai atrast uzticamu partneri un atvērt savu biznesu. Tomēr nevajadzētu sagaidīt lielu peļņu, jo piepūles augļi kļūs pamanāmi daudz vēlāk. Mēneša otrajā pusē Mežāzim būs jāstrādā, lai saņemtu vadības atzinību. Neaizmirstiet par izšķērdētajiem spēkiem: mēneša beigās Mežāzis varēs iegūt pelnītu balvu vai pat kāpt pa karjeras kāpnēm.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Ūdensvīrs

Neptūna un Saturna ietekmē Ūdensvīrs varēs rast noderīgus kontaktus mēneša sākumā. Iesaistot ietekmīgu cilvēku atbalstu, jūs varat droši sākt savu biznesu. Sākot ar 1. janvāri, antagonists Marss pāriet uz labāku pozīciju, kas sola Ūdensvīram nepatikšanas darbā un nenozīmīgus naudas zaudējumus. Lai no tā izvairītos, ir jāievēro piesardzība, neaizņemties no nepazīstamiem cilvēkiem. Turklāt nākošajā mēnesī jums ir nepieciešams tērēt mazāk laika pirkumiem un izklaidēm, bet ietaupīt naudu, lai iegūtu vairāk noderīgu lietu.

Zivis

Mēneša sākumā Zivīm būs jāstrādā ar pilnu jaudu. Neskatoties uz to, ka pēc brīvdienām, iesaistīties darbā, nav tik vienkārši, bezdarbība var radīt finansiālas problēmas un izraisīt apātiju. Tiem, kuri vēlas doties atvaļinājumā janvārī, astrologi iesaka atlikt plānus. Šādi tēriņi var pasliktināt Zivju finansiālo stāvokli, un tos var stabilizēt tikai līdz gada vidum. Janvāra otrajā pusē nav ieteicams ieguldīt naudu un sākt īstenot globālus projektus. Šajā laikā Mēness patronese beidzot zaudēs savu spēku, tāpēc jebkuri riski var radīt finansiālus zaudējumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment