Finanšu horoskops nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: nepārslogojiet sevi, tas neatmaksāsies!

Vēzis

Šonedēļ Vēžu pārstāvjiem būs noderīga uzmanība un piesardzība. Pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas par uzņēmējdarbības jomu vispirms ieteicams „konsultēties” ar savu intuīciju. Pretējā gadījumā neparedzētas sekas mazinās budžeta stabilitāti. Fakts ir tāds, ka Jupitera pozitīvā ietekme pilnībā neizslēdz Saturna negatīvo ietekmi, kas var būt nervus kutinoša un kavēt plānu īstenošanu. Lai labotu situāciju, eksperti iesaka izmantot rituālus, lai gūtu veiksmi un panākumus.

LASI ARĪ: Pāvela Globas finanšu horoskops 2019. gadam – jāievēro piesardzība pieņemot svarīgus lēmumus!

Lauva

Šonedēļ ir svarīgi, lai Lauvas koncentrētos uz to, kā pelnīt naudu. Dīkstāves noskaņojums var traucēt saistību izpildi un citus darba mirkļus. Tāpēc ir nepieciešams ieprogrammēt savu prātu, lai gūtu panākumus. Šo periodu norāda Saules klātbūtne Mežāža zīmē, ko var uzskatīt par labu laiku jaunu plānu, galveno pirkumu vai darbības maiņas īstenošanai. Pirms izvēlēties vispiemērotāko dienu maiņai, jums ir jāizvērtē visi riski un jāņem vērā mīļoto ieteikumi.

Jaunava

Gada sākumā tiks atklāti Jaunavai daudzsološas iespējas materiālajā sfērā, pateicoties kurai būs iespējams iekarot jaunus augstumus un pastāvīgi atbrīvoties no problēmām ar naudu. Tomēr nedrošība savos spēkos var ievērojami apgrūtināt, tāpēc, pirms uzsākt plānu īstenošanu, ir vēlams stiprināt ticību sev. Pārējo nedēļu no 7. līdz 13. janvārim iezīmēs Saturna pozitīvā ietekme, ko var saukt par labu periodu lēcienam uz priekšu.

Svari

Zvaigznes konsultē Svarus, lai pārdomātu, kā pārvērst savu hobiju par ienākumu avotu, it īpaši, ja pagājušajā gadā jums bija jāaizliedz sev pat vissvarīgākās lietas. Laiks, ko norāda Saturna uzturēšanās Mežāzī, piesaistīs veiksmi un virzīsies uz priekšu. Ir vērts atcerēties tikai to, ka sakarā ar palielināto darba slodzi un piespiedu meklēšanu no Svariem, noskaņojums var pasliktināties, un negatīva attieksme var kaitēt cēlonim.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

Skorpions

Astrologi brīdina Skorpionu:  pastiprinātā Marsa ietekme  palielina impulsivitāti un steigu, kas var novest pie letālām kļūdām uzņēmējdarbībā. Nav ieteicams tikties tik ilgi, lai uzlabotu uzņēmumu sadarbību un stiprinātu saiknes. Var tikt pārkāpti pienākumi, solījumi – palikt neizpildīti un līgumi – ir nestabili. Tāpat nav vēlams piekrist neoficiālam darbam bez priekšapmaksas: pastāv krāpšanas un maldināšanas risks.

Strēlnieks

Strēlniekiem, kura Jupiters nostiprināja, gaida lieliska nedēļa, lai dotos uz darbu, uzņēmējdarbība un peļņa. Jūs nevarat baidīties piedāvāt idejas, rīkot sanāksmes, plānot jaunus projektus un uzņemties iniciatīvu. Vienīgais, kas var kavēt produktivitāti, ir sezonāla depresija un domas par pagātnes brīvdienām. Šajā gadījumā astrologi iesaka izstrādāt pozitīvu domāšanu un aplūkot problēmu no cita leņķa.

Mežāzis

Domas par aizdevumiem vai citiem naudas parādiem kļūs par sava veida “pārtraukuma faktoru”, lai panāktu panākumus šonedēļ. Tāpēc, lai sāktu jaunu darba gadu no nulles, astrologi iesaka Mežāžiem mēģināt sadalīt daļu no saviem parādiem (ja tādi ir) un slēgt parādus kontos. Saturna ietekme Mežāzī sola uzņēmējdarbību, atjautību, produktivitāti, kas var būt iemesls pieaugumam vai naudas prēmijai.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs

Pašreizējā nedēļā Ūdensvīram var būt saistīta ar ietaupījumiem un naudas aprēķiniem, ņemot vērā tēriņus pirms Jaunā gada brīvdienām. Neizvairieties, ja izdevumi ir pārsnieguši ienākumus, labāk pievērsiet uzmanību galvenajam naudas avotam – darbam. Nedēļas laikā, kas notiks ar Merkura palīdzību Mežāzī, ir ieteicams, lai Ūdensvīrs koncentrētos uz pašreizējo darbu īstenošanu un plāniem tuvākajā nākotnē.

Zivis

Saturna negatīvā ietekme var izraisīt Zivīs vēlmi tērēt naudu citiem mērķiem. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji vēlēsies pacelt savus garu, pērkot lietas, par kurām viņi jau sen sapņojuši. Atteikšanās šādām vēlmēm nav tā vērta, īpaši, ja pirkums neietekmē naudas situāciju nedēļas nogalē. Saturns svētdien ar Merkuru var radīt nemierus materiālajā sfērā, tāpēc ir svarīgi, lai Zivis aizsargātu savu enerģiju no antagonista negatīvās ietekmes.

avots: dailyhoro

Leave a Comment