Horo***ps 7. janvārim: neveiksmes var rasties uz līdzenas vietas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 7.janvārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Labvēlīga diena, lai sāktu jebkuru biznesu, komunikāciju, ģimenes attiecības. Sievietes gaida patīkami pārsteigumi un negaidīta paziņa. Labvēlīgi pirkumi, rūpējies par slimību profilaksi, dziedināšanu. Vīriešiem zvaigznes paredz izmaiņas personiskajā dzīvē. Tomēr, lai tas netraucētu jūs, pat ja pirmajā acu uzmetienā pārmaiņas šķiet dīvainas un nesaprotamas.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: radīsies enerģija mainīt savu dzīvi

Vērsis

Visu jautājumu risināšanā vajadzētu būt neatlaidībai un stingrībai. Jums ir apskaužams sniegums – jums ir laiks daudz darīt. Uzsākot jaunu biznesu, neinformējiet savus pretiniekus un nepaziņojiet par iespējamām grūtībām – jūsu darbā jums būs veiksmīgs darbs. Bet personīgajā dzīvē ir iespējamas nopietnas pārmaiņas, gan pozitīvas, gan negatīvas. Nelietojiet ļaunprātīgi savu mīļoto pacietību.

Dvīņi

Labvēlīga diena, radot mieru, iegūstot jaunus ienākumu avotus, emocionālu līdzsvaru. Iespējams, ka jūs varēsiet paplašināt darbības izredzes, atklāt citus ienākumu avotus. Steidzami un nepareizi vērtējumi var traucēt plānu īstenošanu. Esiet piesardzīgi pret tenkām, padomiem, apmelojumiem un skaudības. Pēc darba, steidzieties mājās un nedodieties vakara pastaigas. Diena nelabvēlīga ceļošanai.

Vēzis

Ideāla diena aktivitātēm profesionālās darbības, komercdarbības, radošu meklējumu jomā. Ceļojumi, tikšanās un jauni jautājumi, kas saistīti ar darbības jomas paplašināšanu, dos pozitīvus rezultātus. Labvēlīgi centieni, kas saistīti ar sazināšanos ar valsts aģentūrām. Diena ir saistīta ar garīgo transformāciju, saņemot kosmisko enerģiju, morālo attīrīšanu.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: sāksies globālu pārmaiņu laiks!

Lauva

Diena ir labvēlīga komunikācijai, jauniem paziņojumiem, biznesa kontaktu veidošanai, ikdienas problēmu risināšanai. Dzīves potenciāls, seksualitāte, personīgais šarms parasti pieaug. Labvēlīga darba diena. Tas ir iespējams, ietekmīgu cilvēku parādīšanās, kas palīdzēs jūsu centienos. Iespējams, šodien jebkuram darbam būs vajadzīgs daudz mazāk laika un pūļu, nekā jūs gaidījāt. Jauna paziņa ietekmēs nākotni.

Jaunava

Labvēlīgs vingrinājums, komunikācija, atpūta un izklaide. Iespējama radoša iedvesma, jauna iepazīšanās. Veicot ēku remontu, esiet uzmanīgi – pēcpusdienā būs ievainojums vai kļūda, kas atliks lietas pabeigšanu. Attiecības ar partneri ir harmoniskas.

Svari

Labvēlīga diena, lai mainītu darbības jomu, jaunu partneru parādīšanos, ģimenes attiecības. Iespējams, šodien jums pēkšņi ir iespēja parādīt visus savus talantus un spējas. Nav izslēgts jauns hobijs. Jūsu pārplūstošā enerģija citos ļaus iepriecināt prieku un optimismu. Planētas iesaka pievērst īpašu uzmanību jauniem rentabliem biznesa priekšlikumiem un izmantot tos ar maksimālu labumu sev. Nelietojiet alkoholu. Laba diena ceļošanai, pārgājieniem, vingrinājumiem.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: mīlestība radīs jaunu dzīvības impulsu

Skorpions

Dienā ir neskaidrs raksturojums. Dienas pirmā puse ir labvēlīga saziņai un jaunu attiecību veidošanai, sola atbalstīt augstākas varas un ietekmīgus patronus. Ir iespējams saņemt ziņas, kas radīs lielas un patīkamas izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē vai profesionālās darbības jomā. Visas pēcpusdienas problēmas ir saistītas ar bērniem un starppersonu attiecībām. Strīds ar partneri var pārvērsties par skandālu. Sapnis piepildīsies četru dienu laikā.

Strēlnieks

Dienas pirmā puse ir veiksmīga iegādei, lieliem kapitāla ieguldījumiem un pirkumiem. Iespējams, ilgi gaidītā ziņa vai tikšanās ar partneri, kas būs jūsu mērķa sasniegšana. Pēcpusdienā novērst komercdarījumus – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt finansiālus zaudējumus. Attiecībās ar mīļoto cilvēku ir labāk ierobežot emocijas: liela skandāla iespējamība ir ārkārtīgi augsta.

Mežāzis

Labvēlīga diena jaunām sanāksmēm un paziņām. Ir gaidāms progress ar komercdarbību saistītos gadījumos, meklējot jaunus ienākumu avotus. Dzīves potenciāls ir augsts. Lai panāktu lielāku panākumu iespējamību, jums ir jāpiesaista spēcīgu personu vai partneru atbalsts. Labvēlīga iepazīšanās, apmeklējot jaunas vietas, ceļojumi.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: nepārslogojiet sevi, tas neatmaksāsies!

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena laulībām, ģimenes attiecībām, mīlestības lietām. Dzīves potenciāls augstā līmenī. Iespējams, ka dienas sākumā būs nepieciešami svarīgi lēmumi jūsu personīgajā dzīvē. Zvaigznes iesaka nosvērt savas spējas un nepiemērot lielas prasības partneriem. Mēģiniet izbeigt ilgstošus strīdus ar radiniekiem vai tuvu personu. Labvēlīga iepirkšanās diena.

Zivis

Laba diena mācīties, jaunu amatu apguvei, radošumam. Labvēlīga diena ikdienas problēmu risināšanai, vēršoties pie priekšniekiem vai valsts iestādēm. Iespējams, ka finanšu stāvokļa uzlabošanās vai lietas veiksmīga pabeigšana. Iespējams, ka pēcpusdienā būs jāpārskata plāni vai jāmaina attiecības ar partneriem. Radošo profesiju sievietes spēs efektīvi parādīt savus talantus un realizēt maksimālo plānu. Sapņi var būt pravietiski. Suns sapnī – uz panākumiem vai uzvaru.

avots: vedmochka

Leave a Comment