Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – vajadzēs paļauties uz sevi!

Horoskopi palīdz mums daudz vieglāk pārciest jebkuras dzīvības problēmas. Astrologu ieteikumi nākamajai nedēļai palīdzēs padarīt šo laika posmu pēc iespējas veiksmīgāku.

Astrologi uzskata, ka šīm septiņām dienām daudzām vietējām problēmām būs tikai garīgi iemesli. Cilvēkiem vajadzētu pienācīgi novērtēt viņu spēku, nevis pakļauties ienaidnieku provocēšanai. Neskaidrība ir vissliktākais ienaidnieks lielākajai daļai Zodiaka zīmju.

Auns

Auniem šīs septiņas dienas radīs risku mīlestības sfērā. Iekšējās problēmas, kompleksi un bailes var saasināties. Negatīva attieksme iznīcinās pat visspēcīgākās attiecības, tāpēc astrologi konsultē šīs Zīmes pārstāvjus, atbrīvotos no negatīvām emocijām, ko šīs vīrusu programmas parasti rada.

Citās jomās viss būs vairāk vai mazāk stabils, taču jāatceras, ka pat nelielas problēmas vienā apgabalā var ietekmēt panākumus citā. Ja Auns var izvēlēties starp altruismu un egoismu, tad šonedēļ labāk izvēlēties to ceļu, kas piemērotu jums, nevis kādam citam.

Vērsis

Šobrīd sagaidāms, ka daudzas nepatikšanas būs jāpieļauj. Tās var izsist steigu, padarīt tos aizkaitināmus vai nervozus. Pieci efektīvi veidi palīdzēs paaugstināt jūsu garu un dot jums spēku. Lai palielinātu to efektivitāti, ir ieteicams atrast interesantu darbību sev, it īpaši nedēļas nogalēs.

Mēness un Venēra, divi Vērša patroni, būs vāji, tik lielu laimi un pastiprinātu intuīciju nevajadzētu sagaidīt. Ir nepieciešams paļauties tikai uz viņu pašu spēku, nelūdzot neviena palīdzību un necerot, ka viss atrisināsies pats par sevi. Labāk izslēgt finansiālos piedzīvojumus finanšu jomā, neriskēt mīlestībā, izkliedēties atzīstoties vai flirtējot ar visiem pēc kārtas. Spēlēt divās frontēs būs pārāk grūti.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām var rasties svara problēmas

Dvīņi

Rituāli labai Vese***ai palīdzēs Dvīņiem šīs nedēļas laikā, palīdzēs nesaaukstēties un saglabāt noskaņojumu stabilu. Imunitāte var samazināties zvaigžņu un planētu negatīvo enerģijas plūsmu dēļ. Tām būs liela disonanse, tāpēc Dvīņu uzticība tiks sagrauta, iespējams, vairāk nekā citu zīmju uzticība. No otras puses, tas nozīmēs, ka ir laiks sākt garīgo kvestu.

Jums nevajadzētu iekļūt nepatīkamās situācijās, uzņemties risku un pieņemt lēmumus. Arī nopietnus finanšu izdevumus ir labāk atlikt. Romantika, flirts un iepazīšanās ir labas tikai nedēļas beigās, nedēļas nogalēs.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment