Finanšu horoskops nedēļai no 8. – 14. oktobrim – iespējamas finansiālas grūtības!

Lauva

Šajā nedēļā planētas patrons atbalstīs jaunus sākumus, tādēļ Lauvai jābūt aktīvai un jāsāk īstenot savus mērķus. Mars kļūs ne tikai par asistentu, bet arī par galveno enerģijas avotu, tāpēc Lauva varēs atrisināt darba jautājumus, vienlaikus neaizmirstot arī par citiem jautājumiem. Centieni var tikt dāsni atalgoti, taču jums ir jāpierāda drosme un jāprasa algu palielināšana. Nebaidieties no neveiksmes, jo zvaigznes būs Lauvas pusē.

Jaunava

Pateicoties Saturna pozitīvajai ietekmei, Jaunavas var gūt jaunas perspektīvas. Astrologi apgalvo, ka jums nevajadzētu baidīties no jaunām izmaiņām, jo ​​šajā gadījumā līdz mēneša beigām Jaunavas varēs virzīties pa karjeras kāpnēm un būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli. Parādus, ieskaitot komunālos pakalpojumus, ir labāk atmaksāt līdz 14. oktobrim, lai klusi sāktu jaunu nedēļu ar tīru lapu.

Svari

Šonedēļ Svaru plāni var sabrukt vienlaikus, un vainīgs ir pastiprinātais Marss. Gaidītās naudas atlīdzības vietā jums būs jātērē nauda par neparedzētiem izdevumiem. Gaidot no vadības atzinību, var būt jāuzklausa kritika. Šajā gadījumā jums nevajadzētu strīdēties ar iestādēm, labāk ir pieņemt šo informāciju un izmantot to nākotnē, lai palielinātu produktivitāti. Astrologi brīdina, ka 12. oktobrī Saule kļūs aktīva, tāpēc ir vērts rūpīgi taupīt naudu un tērēt to tikai nepieciešamajiem mērķiem, nevis izklaidei un  nevajadzīgiem pirkumiem.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Skorpions

Marss pateiks, kā atrisināt darba problēmas, lai gūtu labumu. Varbūt šonedēļ Skorpions tērēs naudu, bet pēc tam iztērētā summa atgriezīsies viņiem divkāršā izmērā. No 8. līdz 14. oktobrim astrologi iesaka nebaidīties manipulēt ar naudu, cik vēlaties. Piemēram, ja ir vēlme iegādāties lietas, kas jums patīk, jums nav nepieciešams tam pretoties. Tomēr tēriņu vietā jūs varat palielināt savus ienākumus, izmantojot investīcijas vai naudas rituālus.

Strēlnieks

Pateicoties Marsa spēcīgajai ietekmei, Strēlniekus sagaidīs ļoti veiksmīga nedēļa. Darbā viss tiks sakārtots kā plānots: darba jautājumi tiks atrisināti viegli, un paši pienākumi tiks veikti bez nevajadzīgiem šķēršļiem. Finanšu ziņā Strēlnieki var būt piesardzīgi tikai tad, ja kāds no viņiem vēlas aizņemties vai mēģina piesaistīt naudu ieguldījumu nolūkā. Nedodiet solījumus, pretējā gadījumā vieglprātība novedīs pie  finansiāliem zaudējumiem.

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzis saskarsies ar virkni gan nelielu, gan būtisku izmaiņu. Visbeidzot, centienus un neatlaidību var novērtēt vadība, bet tikai tad, ja paši Mežāži sevi sev deklarē. Patrons Marss sniegs pārliecību, bet kopumā Mežāži paši spēs tikt galā ar uzdevumiem. Finanšu situācija paliks nemainīga, bet tikai uz laiku. Turpinot darbu pie paaugstināta tempa, jūs drīz varēsiet iegūt naudas prēmiju vai pat iegūt algu.

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

No 8. līdz 14. oktobrim Saturns atbalstīs finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Tomēr, lai saņemtu papildu līdzekļus, Ūdensvīram ir jāpierāda cieņa un radošums. Var būt vērts domāt par papildu veidiem, kā pelnīt naudu: ieguldīt vērtspapīros, spēlēt loteriju vai izmantot efektīvus rituālus. Neptūnas harmoniskā ietekme ļaus Ūdensvīram kvalitatīvi veikt savus darba pienākumus, bet bez steigas. Nākotnē tas var ietekmēt darba kvalitāti un kļūt par iemeslu atalgojuma saņemšanai.

Zivis

Marsa un Saturna cīņa var vājināt Zivju enerģiju, tāpēc nevajadzētu uzņemties atbildību un veikt finanšu manipulācijas. Jebkāda šīs nedēļas kļūda var ietekmēt Zivju reputāciju un novest pie piemaksu atņemšanas vai darba zaudēšanas. Astrologi uzskata, ka tas nav labākais laiks aktīvai un izšķirošai rīcībai vai lieliem tēriņiem. Ja Zivis neplānos savu budžetu nākamajai nedēļai, tad jums vajadzētu tērēt naudu tikai paredzētajam mērķim. Tēriņi var radīt ilgstošas finansiālas grūtības.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment