Finanšu horoskops nedēļai no 9. jūlija līdz 15. jūlijam – esiet uzmanīgi komunicējot!

Astrologi atzīmē, ka galvenais negatīvs šonedēļ var nākt no apkārtējiem cilvēkiem. Atjaunojot spēku un enerģiju pēc nepatīkamas saziņas, svarīgs uzdevums ir izšķirošā brīdī. Uzzinot, kā pareizi mijiedarboties ar ienaidniekiem un nelabvēlīgajiem, jūs varat ietaupīt sevi no nevajadzīgiem riskiem. Uzņēmējdarbībā un darbā šī prasme ir vienkārši neaizstājama.

Auns

Šajā nedēļā bagātības piesaistīšana un laimes atrašana jums būs gandrīz identiska. Jums būs vieglāk kļūt veiksmīgākiem tirdzniecībā un biznesā. Plānojiet visus svarīgākos pirkumus 12. un 14. jūlijā. Nebaidieties šajās dienās parādīt savus talantus pasaulei – mēģiniet būt ārkārtīgi atvērti un gataviem pārmaiņām jebkurā līmenī. 11.jūlijā jūs varat nokļūt pie radošas stagnācijas un problēmām ar pašapziņu, atmiņu, zinātkāri. Nākamajā trešdienā apmācība būs vismazāk efektīva. Neiesaistoties ilgtermiņa biznesa plānošanā, kā arī vērienīgos naudas projektos.

Lasi arī: Padomi situācijām, kad esi bez vārdiem

Vērsis

Norādījumi, kā uzreiz piesaistīt veiksmi, būs jums īpaši nepieciešami 12. jūlijā. Šī diena var nebūt visrožainākā, jo šādos periodos ir iespējami naudas zaudējumi, apātija un viltus priekšstati. Pirmdien viss nedēļas laikam būs visspēcīgākā enerģijas ziņā. Pozitīvā enerģija atbalstīs jūsu jauno sākumu un nodrošinās aizsardzību no skaudīgām personām, nelabvēlīgām vēlmēm. Aktīvās biznesa sarunas ir piemērotas 11. jūlijam. 14.jūliju labāk ir veltīt atpūtai, konfliktu risinājumiem, neoficiālai saziņai ar virsniekiem un budžeta plānošanu.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment