Horoskops nedēļai no 9. jūlija līdz 15. jūlijam – būs gan kāpumi, gan kritumi!

Katrai personai ir stiprās puses, kā arī trūkumi un vājās puses. Šonedēļ dažus Zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida augstas virsotnes un dziļi kritieni. Bet neskumstiet par negatīvu iepriekš: šonedēļ astrologi iesaka mēģināt paplašināt savas spējas robežas.

Auns

Aunam šonedēļ būs vieglāk pārvaldīt naudu. 11., 12. un 14. jūlijā, esi ļoti uzmanīgs. 14. jūlijs, sestdiena ir visbīstamākā diena. Gaidiet grūtības ceļā un piesargāties no slēptiem sitieniem. Spēcīgu iekšējo spriedzi var noņemt, ja šonedēļ centieties nenoslogot sevi ar darbu. Ja jums jāpaliek darbavietā, lai izvairītos no iespējamiem satricinājumiem un grūtībām, jums var palīdzēt spēcīgi rituāli pret nepatikšanām.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Vērsis

Pirmdiena var būt jums laba. Tas būs laiks, kad būs lielas pārmaiņas, veidojot plānus. Lai mainītu likteni, jums palīdzēs efektīva prakse. Klausieties sevi ceturtdien un piektdien, un izpildiet savas vēlmes, atsakoties no šaubām. Tālāk ir stabilas dienas, kuras viegli var veltīt radošumam. Konflikti izzudīs ar jauniem apstākļiem, un pašpilnveidošanai radīsies ideāli apstākļi. Stingri negatīvas dienas nav paredzamas. Šī nedēļa var būt produktīva no jebkura viedokļa. Neēdiet, ja nevēlaties palaist garām savas iespējas.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment