Finanšu horoskops nedēļai no 9. jūlija līdz 15. jūlijam – esiet uzmanīgi komunicējot!

Dvīņi

Šīs nedēļas laikā – 11. jūlijā – tikai viena diena būs ļoti negatīva. Tā rezultātā jūs varat sagaidīt sarežģījumus radošajā darbībā. Tas būs ārkārtīgi grūts laiks tiem, kas nodarbojas ar reklāmu vai PR. Mēģiniet atbrīvoties no viltus ambīcijām un skatīties uz pasauli ar veselā saprāta acīm. 9. un 12. jūliju veltiet cīņai pret šķēršļiem, mainot apstāšanās, iznīcinot noteikto kārtību. Tās būs komunikācijas dienas, jaunas biznesa paziņas. Pirmdiena un ceturtdiena ir piemērota dažādiem labdarības pasākumiem, sapulcēm. Galvenais ir nebaidīties iet uz priekšu un tālāk, izvirzot jaunus mērķus.

Lasi arī: Lauzto siržu horoskops. No kādām attiecībām mūk katras zodiaka zīmes pārstāvji?

Vēzis

Laiks būs ļoti aizņemts un labvēlīgs no bioenerģētikas un finanšu darba nedēļas viedokļa. Pirmdien un otrdien, finanšu aktivitāte ir apsveicama. Trešdien, laimīgie radošo profesiju pārstāvji: jums būs jaunas iespējas, lai sasniegtu mērķus. Ceturtdiena un piektdiena, ir laba jebkādiem finanšu jautājumiem. Piešķiriet laiku darbam ar kļūdām un labojot trūkumus. Negatīvās dienas būs nedēļas nogale. Sestdien, var rasties iespēja rasties problēmām, satricinājumiem. Nedēļas nogalē labāk ir atpūsties un aizmirst naudu un biznesu.

Lauva

Lauvai 12. un 14. jūlijā smaidīs veiksme finanšu lietās. 12. jūlijā ir iespējami maldi, tādēļ esiet pilnīgi bruņoti. Esiet uzmanīgi ar aizdevumiem un līgumiem. Šajā dienā būs vieglāk palikt mierīgam, kam vajadzētu palīdzēt. 14. jūlijā, mēģiniet nepadoties saviem ienaidniekiem. Briesmīgākā diena jums ir 13.jūlijs. Tad būs Saules aptumsums, tāpēc viss var pārvērst otrādi. Vēl viena bīstama diena Lauvai ir pirmdiena. Tā ir mīlas un neaizsargātības diena, tāpēc neļaujiet cilvēkiem manipulēt ar jums ar žēlumu.

Jaunava

9. un 12. jūlijs ir ideāli piemēroti apmācībai, jaunu ienākumu avotu meklēšanai, situācijas maiņai, ceļošanai un iepriekš iegūto zināšanu praktiskai izmantošanai. Pagātnes mācība padarīs jūs spēcīgāku. Nebaidieties mācīties no kļūdām. 11. un 14. jūlijā neaizsniedziet naudu nevienam. Iespējamie materiālie zaudējumi, kuru dēļ jūs zaudējat daļu no ticības sev. Bet neaizmirstiet, ka no 10.jūlija jūs atgriezīsiet to, kas jums pieder un pienākas.

Lasi arī: Šīs astoņas zīmes visvairāk ietekmēs Marsa atpakaļgaitas kustība

Svari

11. un 14. jūlijā jūsu spēka avots ir skaistums, enerģija un intuīcija, tāpēc izmantojiet savas stiprās puses, lai saglabātu savu veiksmi un finanses tuvu jums. Mēģiniet izkļūt uzvarošs, kur tas no jums visvairāk tiek gaidīts. Jums var būt stimuls pašpilnveidošanai – izmantojiet to maksimāli. 13. jūlijs var būt lieliska diena atpūtai. Iespējams, 12.jūlijā jūs saskarsieties ar izvēles problēmu. Nebaidieties pieņemt lēmumu, kas neapmierinās kādu no jūsu partneriem vai kolēģiem. Dažreiz finanšu jomā jums jādomā tikai par sevi.

Skorpions

Visbīstamākā nedēļas diena jums ir pirmdiena, tāpēc palielināsies finanšu un motivācijas problēmu iespējamība. Trešdien, netērējiet daudz naudas vai piesakieties piedzīvojumiem. 12. un 14.jūlijs ir ļoti pozitīvas dienas jebkurai finanšu aktivitātei. Jūs varat droši nopirkt, pārdot, strādāt pilnā spēkā, atrisināt nopietnas problēmas ar savu priekšnieku un tā tālāk. Ideālā gadījumā šīs dienas ir piemērotas atpūtai vai brīvdienu sākšanai, ceļojumiem un darījumu braucieniem.

Strēlnieks

Šī nedēļa jums būs ļoti pozitīva. Pirmdien un ceturtdien labāk neuzkāpiet uz nepatikšanām, bet gan veiciet klusas lietas un izmērītu darbu. Efektīva meditācija palīdzēs jums atbrīvoties no problēmām un negatīva. 11. jūlijā mēģiniet atrisināt ierastos uzdevumus un pienākumus jaunā veidā. Jūs varat kļūt pārliecināts, tāpēc mēģiniet izveidot jaunas paziņas, noderīgas monetārajā jomā.

Lasi arī: Vienīgā zodiaka zīme, kurai tev jāsniedz otrā iespēja!

Mežāzis

Mežāzim veiksme smaidīs 12. un 14. jūlijā. Mežāzis var justies jautri, izlēmīgi un tādējādi piesaistīt naudu. Pastāv arī vairākas atrunas. Pirmajā nedēļas dienā jums var būt jauni šķēršļi, grūti jautājumi. Parasto finanšu un biznesa dzīvi var pārkāpt. Otrdien negatīvā ietekme uz jūsu intuīciju palielināsies. Trešdien jūs varat just zūdam stimulu, virzīties uz priekšu.

Ūdensvīrs

Bīstamas dienas Ūdensvīram – 12. un 14. jūlijs. Šajās dienās jums tiek ieteikts iesaistīties intelektuālā darbībā, nevis fiziskā veidā. Mēģiniet atrast veidu, kā saglabāt savu garastāvokli vienā līmenī. Ja jūs pieļaujat jautājumus, jūs varat just nožēlu par sevi. 12. un 14. jūlijā jums būs izdevība gūt panākumus, taču jums būs ļoti grūti. Lai izvairītos no problēmām, jums var nākties atcerēties pagātnes kļūdas. Nevajag tērēt naudu velti šajās dienās.

Zivis

Piesaistīt naudu un veiksmi šonedēļ var domas. Tas jo īpaši attiecas uz 11. un 14. jūliju. Jūsu enerģijas rezerves tiks papildinātas, un noskaņojums uzlabosies, ja mēģināsiet atvērt šo pasauli. Jaunas paziņas piesaistīs vēl lielākus panākumus finanšu un biznesa pasaulē. Nebaidieties meklēt kompromisus un būt diplomātiskāki 11. un 14. jūlijā. 9. un 12. jūlijs ir krīzes dienas, jo Visums var pārbaudīt jūsu spēku. Ceļā uz finanšu labklājību var rasties jauni šķēršļi un jaunas problēmas. Varbūt jūs vēlaties atdot visu, iedziļināties ēnās, pat pasludināt boikotu šai pasaulei. Neuzņemieties negatīvās emocijas, ja nevēlaties neizdoties.

Leave a Comment