Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Lauva

Lauvas bieži tiek sauktas par  tipiskiem kavētājiem, un tas bieži vien ir taisnība. Šonedēļ labāk paspēt nokārtot visus savus darbus un finanšu lietas, jo tad tam var nepietikt spēka Venēras retrogrādas kustības dēļ. Šobrīd Merkura un dažu citu planētu pozitīvā ietekme veido labvēlīgu laiku pārdomām par pārmaiņām finanšu sfērā un dzīvē kopumā. Ja Lauvas nav apmierinātas ar darbu vai amatu, viņi var apsvērt jaunas iespējas: padomāt par darba maiņu vai pārcelšanos uz citu pilsētu. Šādi lēmumi nedrīkst būt spontāni.

Jaunava

Jaunavām nevajadzētu rīkoties saskaņā ar savām emocijām. Viņi šobrīd neriskē.
Šīs zīmes cilvēkiem būs laiks tikt galā ar pagātnes kļūdām, sastādīt plānu turpmākai rīcībai, tostarp iezīmējot lietas, kas palīdzēs atvērt savu biznesu un palielināt naudas plūsmu. Finansiālā ziņā jums var būt nepieciešama tuvāko radinieku palīdzība. Viņu palīdzību un labu padomu labāk neatteikt. Tāpat, lai saglabātu naudas veiksmi, Jaunavām ir svarīgi pārvarēt emocionālās problēmas, ja tādas, protams, ir.

Svari

Svariem šī nedēļa būs ārkārtīgi veiksmīga darba un finanšu ziņā. Jums jābūt pieticīgākam un nekādā gadījumā nepiedēvējiet sev citu cilvēku panākumus, jo tas var ievērojami kaitēt karmai. Lai panākumi ir pieticīgi, bet tie būs viņu pašu. Svaru nakts gaismekļi nesīs lielu enerģijas lādiņu. Viņi varēs ātri iesaistīties visintensīvākajā biznesa režīmā un viņiem būs laiks veikt daudzus dažāda veida uzdevumus. Lai lietas virzītos kalnā, jāizmanto iepriekš iegūtās zināšanas un prasmes. Joprojām neceriet uz palīdzību no malas.

Skorpions

Planētu enerģija palīdzēs Skorpioniem izdarīt pareizo izvēli. Varat veikt budžeta plānošanu, mērenu iepirkšanos. Mājai var nopirkt visu. Spontāni tēriņi jāizslēdz, lai līdz augusta sākumam nepaliktu bez iztikas līdzekļiem. Saskaņā ar prognozēm. Šis būs ļoti ienesīgs laiks Skorpioniem, kuri daudz laika pavada, braucot un ceļojot. Visiem, kas strādā intelektuāli, jācīnās pret sliktiem ieradumiem, kas pasliktina atmiņu . Lieli panākumi sagaida Skorpionus, kuri skaidri redz savus mērķus un skaidri apzinās savas iespējas.

Strēlnieks

Strēlniekiem šī nedēļa būs ļoti bīstama komforta zona. Šie cilvēki tajā ir reti, bet, ja pēkšņi gribas atteikties no visa, pamājot ar roku, labāk to nedariet. Finansiālos panākumus gūs tie, kuri būs pēc iespējas aktīvāki un centīsies kļūt labāki. Šis ir lielisks laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas un prasmes. Šajā, domu strukturēšanā, viņiem palīdzēs Merkura pozitīvā enerģija. Nopietnām lietām jāpievērš uzmanība rīta stundās, kad smadzenes ir īpaši aktīvas. Nav nepieciešams ķerties pie vairākām lietām vienlaikus, pretējā gadījumā jūs varat nopelnīt pārmērīgu darbu.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Mežāzis

No finansiālā viedokļa šī ir labvēlīga nedēļa, taču Mežāžiem nevajag ļauties impulsam tērēt savus uzkrājumus, pretējā gadījumā, visticamāk, vēlāk nāksies aizņemties naudu. Zvaigznes sola lielu peļņu visiem, kas smagi strādā, bet jebkura darba aktivitāte tagad būtu jāmēra. Lai strādātu efektīvāk, ir svarīgi atbrīvoties no lietām, kas iznīcina enerģiju. Zvaigznes vēlas, lai Mežāži parūpējas par sevi, tērē nedaudz naudas saviem mīļajiem. Galvenais ir nesekot kāda cita viedoklim, lai vēlāk to nenožēlotu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem darbā un finanšu sektorā kopumā uzmanība vispirms jāpievērš atbildīgākajiem uzdevumiem. Var sākt sastādīt iepirkumu sarakstu, novērtēt jau uzņemto izdevumu apmērus. Finansiālā pārpilnība nāks tikai tiem, kas ir pozitīvo domu pilni. Merkura enerģija palīdzēs jums organizēti sākt darbu un novērst visas kļūdas. Ir nepieciešams kļūt aktīvākam, taču neaizmirstiet par labu atpūtu. Darbs nekur nepazudīs, ja to darīsi stingri atvēlētajā laikā. Svarīgi ir arī cīnīties ar  ieradumiem, kas cilvēku padara par neveiksminieku.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm izvairīties no negatīvām domām. Nav nepieciešams veikt pašrakšanu. Svarīgi ir sākt īstenot plānu, un jau no pirmdienas. Darba procesā būs svarīgi pielietot diplomātisku pieeju. Pārdomāta savu pienākumu izpilde novedīs Zivis pie finansiāliem panākumiem, un impulsivitāte veicinās kļūdu parādīšanos, īpaši strādājot ar skaitļiem.

Daudzas Zvaigžņu zīmes šonedēļ no 17. līdz 23. varēs palielināt ienākumus, izvirzīt jaunus mērķus, rast motivāciju. Mums visiem ir vajadzīgs godīgums, smags darbs un pozitīva attieksme. Varat arī mēģināt ieskaut sevi ar lietām, kas ir naudas magnēti. Veiksmi un godīgu finansiālo vēju.

Leave a Comment