Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: sarežģīts un smags periods, neuzticieties pirmajam pretī nācējam!

Naudas panākumi un stabilitāte mums visiem ir ārkārtīgi svarīgi, jo tie sniedz pārliecību un sirdsmieru. Mēģiniet ievērot zvaigžņu ekspertu ieteikumus, lai saglabātu panākumus darbā un veiktu pirkumus bez lieka riska.

Sākas ziema, kas nozīmē, ka enerģija tiek atjaunota. Šā mēneša sākumā centies attīrīt savu māju no negatīvās enerģijas, lai finanšu plūsmas sāktu cirkulēt intensīvāk, sniedzot vairāk veiksmes un pārliecības par sevi. Pat visnelabvēlīgākajos periodos tas palīdzēs saglabāt monetāro veiksmi un stabilitāti, kas ir ārkārtīgi svarīgi, jo priekšā ir jaunais gads.

Auns

Aunam tagad labāk izvairīties no saskarsmes ar viltīgiem cilvēkiem. Visas finanšu lietas jārisina ar laika pārbaudītām personām. Ir svarīgi iet uz priekšu plecu pie pleca tikai ar tiem, kuriem varat uzticēties. Šis ir ideāls laiks radošam darbam, svarīgu un nestandarta lēmumu pieņemšanai. Tagad svarīgākais ir pacietība, izturība un lietas nesasteigt. Īpaši tas attiecas uz mēneša otro pusi.

Vērsis

Venērai kāpuma periods beigsies decembra sākumā, tāpēc Vērsis sāks strauji zaudēt spēkus. Decembra sākumā labāk neiedziļināties ēnā, bet visu svarīgāko censties paveikt pirmajās dienās, neko neatstājot līdz gada beigām. Daļu naudas varat tērēt sev, garderobes atjaunošanai, jaunu emociju iegūšanai, dāvanām Jaunajā gadā, taču labāk to darīt pirms 13. datuma, kopš tā laika sāksies Merkura retrogrāds periods.

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Dvīņi

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tuvāk 13.decembrim Dvīņiem vajadzētu beigt runāt par saviem plāniem ar nepiederošajiem. Šāds padoms būs svarīgs retro Merkura dēļ. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka saglabāt neatkarību it visā. Ja jātērē daudz naudas, tad labāk to darīt vienatnē, bez citu padomiem un padomiem. Citu cilvēku viedokļi var mulsināt Dvīņus un atņemt viņiem naudas veiksmi.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu atbrīvoties no atkritumiem un atkritumiem un sakārtot lietas. Tas ir ļoti svarīgi, jo finansiālajiem panākumiem būs nepieciešama pilnīga kārtība. Būs jāiesaistās kaujinieciskā noskaņojumā, jārisina sakrājušās problēmas un uzdevumi, un jau iepriekš viss jāplāno Jaunā gada brīvdienām. Decembrī nedrīkst būt ne miņas no riskiem vai piedzīvojumiem. Jūs noteikti nevarat uzticēties savai intuīcijai gada beigās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment