Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: sarežģīts un smags periods, neuzticieties pirmajam pretī nācējam!

Lauva

Lauvas turpinās baudīt naudas veiksmi, neskatoties uz Merkura un Venēras stāvokļa pasliktināšanos. Komunikācija ar jaukiem cilvēkiem palīdzēs viņai saglabāt tuvumu. Gada nogalē Ugunszīmes pārstāvji varēs atrisināt daudzas problēmas un palielināt ienākumus, iegūt jaunu motivāciju, pareizi ieguldīt naudu. Tas viss būs iespējams, ja nezaudēsit drosmi un atslābināsit.

Jaunava

Finansiālā veiksme turpinās smaidīt Jaunavām, taču tikai līdz 12.decembrim ieskaitot, jo tad sāksies retro-Merkura periods, kas ļoti ietekmēs viņu dzīvi. Šie cilvēki tiks galā gan ar vienmuļiem, gan grūtiem darba un radošiem uzdevumiem, taču labāk to visu izdarīt līdz 13. decembrim. Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām naudu ieguldīt sevis attīstībā un jaunās prasmēs. Ir arī noderīgi padomāt par savu veselību.

Svari

4. datumā savu ceļojumu Skorpiona paspārnē sāk galvenā Svaru patrone Venēra, tāpēc šīs zīmes pārstāvji piedzīvos veiksmes, enerģijas un spēka samazināšanos. Mēneša pirmās dienas vari veltīt aktīvam darbam un iepirkšanās darbiem, vai arī vari to veltīt ainavu maiņai. Pats galvenais, lai bez ievērības nepaliktu aktuālākās finanšu un darba lietas. Gada beigās viņiem var neatlikt spēka.

Skorpions

Pilnīgi iespējams, ka Skorpioniem decembrī nāksies iztērēt prāvu summu – dāvanai vai sev, mājai. Daži izdevumi būs negaidīti, tāpēc labāk būt īpaši uzmanīgiem. Tas palīdzēs izvairīties no naudas izšķērdēšanas. Tagad labāk vispirms un galvenokārt risināt naudas jautājumus – kamēr Merkurs joprojām ir spēcīgs. No otras puses, Skorpioniem visu decembri palīdzēs Marss, viņu galvenā planēta.

Strēlnieks

Šīs Zīmes pārstāvjiem decembris būs diezgan ražīgs, taču grūts laiks. Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam lieki neriskēt un neieguldīt naudu un pūles apšaubāmos projektos. Mēneša sākums būs ļoti gaišs un ražīgs. Šīs zīmes cilvēki spēs pārvarēt visas grūtības ceļā uz panākumiem un kļūt finansiāli pašpietiekamāki.

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Mežāzis

Decembris ir ārkārtīgi neparasts un grūts periods, kurā Mežāžiem labāk pievērsties pienākumiem un darbam. Būs vairāk jāstrādā un arī jāveic svarīgi pirkumi. Ikvienam, kas meklē darbu, ir jārūpējas par savu izskatu. Mēneša beigās Mežāžus var pamest motivācija, tāpēc labāk decembra sākumā izvirzīt jaunus mērķus nākamajam gadam.

Ūdensvīrs

Kopumā decembris ir piemērots Ūdensvīra finansiālajai darbībai. Enerģētikas pārstrukturēšana viņus sagaida 4. un 13. datumā. Planētu Venēras un Merkura enerģija kļūs mazāk radoša, tāpēc pēc 4. un 13. decembra labāk nepārdomāti netērēt naudu pa kreisi un pa labi un naudu nevienam neaizdot. Ūdensvīriem būs jāuztur labā formā, lai mazāk izjustu spēka un veiktspējas zudumu.

Zivis

Tuvojas laiks, kas ir slikti piemērots iepirkšanās veikšanai, jebkādiem finanšu darījumiem un ainavu maiņai. Tāpēc gatavošanās Jaungada brīvdienām būs jāveic līdz 13. datumam vai vēl labāk, pat agrāk. Septembra vidus ir labvēlīgs periods vieglam darbam. Ar katru dienu ieskaidrot priekšniekus vai biznesa partnerus kļūs arvien grūtāk. Galvenais ir mēneša sākumā izdarīt labu darbu.

Centieties vienmēr atcerēties piecas izplatītas lietas, kas palīdzēs piesaistīt naudu. Zvaigžņu eksperti novēl jums veiksmi šajā grūtajā laikā. Neskatoties uz tuvojošajām brīvdienām, jāturpina strādāt un nedomāt par Jaungada brīnumu. Tikai mēs paši varam palīdzēt finansiāli noturēties virs ūdens.

Leave a Comment