Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: īslaicīgas grūtības, kuras varēsiet pārvarēt ar labu noskaņojumu!

Tiecoties pēc materiālās labklājības, svarīgs ir ne tikai saprāts un pieredze, bet arī debesu ķermeņu atbalsts. Šī nedēļa finanšu zvaigžņu prognoze būs viena no nepatīkamākajām. Šajā rakstā dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji atradīs noderīgus padomus, kas palīdzēs saglabāt bagātību.

Neskatoties uz to, ka gads beidzas ar Merkura retrogradu, daudzi Zvaigžņu pārstāvji varēs ietaupīt naudu. Laikā no 11. līdz 17. decembrim zvaigžņu eksperti iesaka uzkrāt labu garastāvokli, lai viegli pārvarētu īslaicīgas grūtības un nepazaudētu skaidrās naudas rezerves. Zvaigžņu ekspertu padomi brīdinās no pārsteidzīgiem soļiem un palīdzēs piesaistīt panākumus.

Auns

Nepieejamā greznība Aunam šajās septiņās dienās būs slinkums un dīkdienība. Zvaigžņu ekspertu prognozē labu laiku daudzu aktuālu ar darbu un biznesu saistītu jautājumu risināšanai. Tas liecina, ka sākas aktīva darba pie jūsu nākotnes labklājības periods. Tie, kas tic panākumiem un neatliek svarīgas lietas otrajā plānā, varēs piesaistīt dzīvē veiksmi.

Vērsis

Patronplanētu enerģija Vērsim šonedēļ veiksmi nesola. Tikai pozitīva attieksme un smags darbs palīdzēs sasniegt to, ko viņi vēlas. Var būt noderīgi arī izvairīties no nevajadzīgiem riskiem. Zvaigžņu ekspertu iesaka šīs zīmes cilvēkiem neklausīties intuīcijā, lai jau pārskatāmā nākotnē – gada beigās – noturētos uz pareizā ceļa, kas ved uz mērķu sasniegšanu.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023. gada 8. – 16.decembrim: dārzā ir aizvien, ko darīt!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. decembra līdz 17. decembrim: grūta nedēļa, bet ar iespējām!

Dvīņi

Dzīves finansiālā puse šonedēļ Dvīņiem būs grūts, bet svarīgs temats. Dzīvsudraba retrogrāda negatīvā enerģija neļaus jums palielināt jūsu bagātību, tāpēc Dvīņiem nevajadzētu smagi strādāt pie tā. Jums vienkārši jāturas uz ceļa un jāuztur uguns. Būs daudz iespēju, bet nākamā gada sākumā. Tagad galvenais mērķis ir noturēt jau sasniegtos panākumus.

Vēzis

Pilnīgs miers palīdzēs Vēžiem saglabāt veiksmi šajā grūtajā nedēļā. Sasnieguši iekšējo harmoniju, viņi varēs saprast, kurš darbības virziens viņus novedīs pie panākumiem un kurš negatīvi ietekmēs viņu mēģinājumus piesaistīt finansiālo labklājību. Zvaigžņu un planētu atbalsts būs vājš, tomēr to var labot. Lai to izdarītu, zvaigžņu ekspertu iesaka Vēžiem izvairīties no steigas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment