Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: Dvīņi saskarsies ar nozīmīgiem notikumiem, Mežāzim nāksies pielāgoties pārmaiņām!

Iknedēļas finanšu prognoze ir balstīta uz planētu pozīciju analīzi, kas ietekmē karjeras un naudas jomas. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs turpmākajās septiņās dienās nepalaist garām daudzsološas iespējas un labumu.

Šonedēļ zvaigžņotās debesis beidzot kļūs labvēlīgas, taču ne uzreiz. Pirmkārt, 8. datumā Venēra pāries savā iecienītajā Svaru zīmē, kas dos tev un man drošinātāju, vēlmi dzīvot un strādāt. Savukārt Merkurs nestāvēs malā, 10. novembrī pārejot Strēlnieka zīmē, kļūstot stiprāks, un arī sniedzot jums un man finansiālus panākumus. Nedēļas vidus nebūs tik grūts kā tās sākums, taču beigas būs ideāls periods iepirkšanās un finanšu aktivitātēm.

Auns

Ļoti iespējams, ka Auns sapņos nedēļas sākumā saskarsies ar daudziem šķēršļiem. Zvaigžņu eksperti iesaka to uztvert kā iespēju izvērtēt iespējas un mainīt kursu uz pareizāku. No trešdienas Auni var droši sākt uzticēties savai intuīcijai, jo Venēra palīdzēs viņu sestajai maņai kļūt asākai. Ir pienācis laiks neatkarībai un aktīviem mēģinājumiem mainīt savu dzīvi.

Vērsis

Aktīvā Venēra no 8. nesīs Vērsim lielu veiksmi, tostarp naudu. Tiem šīs Zīmes pārstāvjiem, kuri mīl savu darbu, ļoti veiksies. Viņu priekšnieki un kolēģi pamanīs viņu darbu, kas paaugstinās viņu biznesa reputāciju par vairākiem punktiem. Tiesa, lai gūtu panākumus, nāksies strādāt ar pilnu jaudu un pretoties kārdinājumiem. Taču nedēļa būs ļoti darbīga. Jūs varat sagaidīt jaunu, noderīgu pieredzi.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Dvīņi

Šajā sākotnēji grūtajā, bet nozīmīgajā nedēļā Dvīņiem gaidāmi daudzi nozīmīgi finanšu un biznesa notikumi. Kopējais fons var šķist negatīvs un garlaicīgs, bet tikai pirmdien un otrdien. Pirmās dienas ir piemērotas rutīnas darbiem, bet nedēļas beigas – gaišām un neaizmirstamām brīvdienām. Veiksmīgie darbi nedēļai no 6. līdz 12. novembrim – atbrīvošanās no vecajām lietām, jaunu iegāde.

Vēzis

Venēra un Merkurs kļūs spēcīgāki, kas ir ļoti labas ziņas Vēžiem. Tas nozīmē, ka šonedēļ šīs Zīmes pārstāvju finansiālā un biznesa dzīve var stipri mainīties: parādīsies jauni apstākļi un izredzes ātri sasniegt vēlamo, tuvoties savam sapnim, kaut ko nopelnīt. Nedēļa ir arī labs laiks atpūtai un atvaļinājuma sākumam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment