Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: nedēļa iesāksies ļoti smagi!

Priekšā vēl septiņas rudens dienas. Ir pienācis laiks noskaidrot, kas jādara, lai sasniegtu savus mērķus un izvairītos no šķēršļiem. Zvaigžņu jomas eksperti stāstīja, kas šim nolūkam ir jādara.

Nedēļa solās būt labvēlīga, taču viss attīstīsies pamazām. Sākumā lielākā daļa Zvaigžņu zīmju saskarsies ar grūtībām, taču no trešdienas situācija strauji sāks mainīties uz labo pusi, pateicoties Venērai, kas 8. novembrī pāries Svaru zīmē. Nākamajā, 10. novembrī, tam pievienosies Merkurs. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šajā sakarā daudzu cilvēku radošās spējas ievērojami pieaugs. Daudzi varēs izdomāt ko unikālu. Un kāds atradīs savus talantus un sapratīs, ka viņi ir visu amatu džeks.

Auns

No kā Aunam šonedēļ noteikti vajadzētu izvairīties, ir bezcēloņu dīkdienība. Bez uzvarām un ievērojamiem izrāvieniem darbā un mīlestībā labāk nav priecāties pirms laika. Jo situācija būs ļoti dinamiska. Viss mainīsies ļoti ātri un reizēm nepamanīti, tāpēc jātur acis vaļā un jābūt gatavam uz visu. Nedaudz paškritikas — piemērota un ne pārmērīga — nenāktu par ļaunu.

Vērsis

Vērsim būs visas iespējas kļūt ļoti veiksmīgam un radīt īstu brīnumu darbā vai biznesā. Šī iemesla dēļ viņiem var būt daudz ienaidnieku. Kā viņi teica vienā filmā: “Tie, kas mūs nemīl, ir sadalīti divos veidos: tie, kas ir stulbi, un tie, kas mūs apskauž.” Vērša gadījumā diemžēl apkārt būs vairāk otrā tipa cilvēku, kas ir ārkārtīgi bīstami un ļoti nepatīkami. Nav nepieciešams mēģināt tos mainīt vai pārliecināt par kaut ko.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Dvīņi

Pirmā lieta, ko zvaigžņu eksperti atzīmē Dvīņiem, ir tas, ka nav jātērē nauda. Jā, Merkūrs no 10. būs ļoti labā pozīcijā, taču tas nenozīmē, ka nedēļas nogalē vari iet uz visu un tērēt naudu visam. Vēlams ieguldīt kaut ko vajadzīgā un svarīgā. Jūs varat iztērēt nedaudz naudas, lai uzlabotu savu tuvinieku, otras pusītes garastāvokli vai kaut kur aizvestu bērnus.

Vēzis

Vēžiem ir nedaudz jāatslābinās un jāatpūšas. Šis ir labvēlīgs laiks, taču pirmdiena un otrdiena joprojām būs bīstamas un neparedzamas dienas. Tā vietā, lai velti uztraukties, labāk iemācīties būt mierīgam un domāt par labo. Šonedēļ partnerības tēma visspēcīgāk atklāsies daudziem Vēžiem – darbā un mājās. Nav nepieciešams ilgstoši atrasties vientulībā un mēģināt visu izdarīt saviem spēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment