Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: Dvīņi saskarsies ar nozīmīgiem notikumiem, Mežāzim nāksies pielāgoties pārmaiņām!

Lauva

Merkūram no 10. datuma būs spēcīga pozīcija, un tas labi ietekmēs Lauvas produktivitāti, bet Marss arī savienosies ar Merkuru 24. datumā, kas radīs Lauvām vēlmi sevi apliecināt uz citu cilvēku rēķina, taču to, protams, nav vērts darīt. Ja ieplānotas svarīgas tikšanās, sarunas un tikšanās, tajās jābūt uzmanīgākam un atturīgākam: uzpūstas pašcieņas dēļ pastāv konfliktu risks.

Jaunava

Venēras pāreja uz Svaru zīmi Jaunavām var nest jaunu perspektīvu rašanos finanšu un darba jomā. Iespējams, ka šīs Zīmes cilvēkiem radīsies vairākas interesantas idejas nākotnei. Jauni darbi un piedāvājumi tiek gaidīti no tiem, kuri demonstrē maksimālu iesaistes līmeni darba procesā. Novembrī lietderīgi risināt organizatoriskus jautājumus.

Svari

Venēra no trešdienas būs ļoti spēcīga, kas nozīmē, ka Svariem būs stabila situācija karjerā. Zvaigžņu eksperti iesaka sakārtot domas un dokumentus, sakārtot gruvešus darbā un atvadīties no kaitīgajiem ieradumiem. Tas viss palīdzēs likt pamatus turpmākajiem finanšu sasniegumiem. Svariem ir jāķeras pie darba, neko nenoliekot.

Skorpions

Šonedēļ Venēra un Merkurs kļūs spēcīgākas, kas ir labas ziņas Skorpioniem, kuri savā ceļā saskārušies ar jauniem izaicinājumiem. Šiem cilvēkiem jākoncentrējas uz saviem mērķiem un jāpārdomā plāni, lai nedēļas vidū un beigās dotos uzbrukumā un spertu vairākus svarīgus soļus karjeras sasniegumiem. Rezerves plāns palīdzēs Skorpioniem justies pārliecinātākiem.

Strēlnieks

Merkūra labvēlīgā darbība pamodinās Strēlniekos iedvesmu un vēlmi gūt panākumus finansiālajā dzīvē, darbā un biznesā. Zvaigžņu eksperti iesaka šo nedēļu veltīt biznesam un svarīgu pirkumu veikšanai. Tāpat būs noderīgi sakārtot savas domas, izvirzīt jaunus mērķus un analizēt pagātnes kļūdas. Strēlnieks piedzīvos daudzas patīkamas spontānas pārmaiņas.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Mežāzis

Mežāži spēs pielāgoties jauniem apstākļiem ātrāk nekā visas pārējās Zīmes un gūs labumu no jebkuras dzīves situācijas. Merkurs Strēlnieka zīmē nesīs labvēlīgas finansiālas pārmaiņas, bet Venēra dāvās Mežāžiem spēku un pārliecību par sevi. Iespējams, ka šīs Zīmes cilvēkiem izdosies atrast jaunu ienākumu avotu. Zvaigžņu eksperti iesaka izmantot šo iespēju saprātīgi un pēc iespējas mazāk domāt par neveiksmēm.

Ūdensvīrs

Sākot ar trešdienu, gaidāma spēcīga enerģētikas restrukturizācija, kas ietekmēs finanšu sektoru: Venēra atstās Jaunavas zīmi un ieies Svaru zīmē. Steidzami jautājumi var ielauzties Ūdensvīra dzīvē un padarīt viņus nervozus, taču šie cilvēki tiks galā ar visām nepatikšanām. No 6. līdz 12. datumam ir svarīgi saglabāt pozitīvu skatījumu uz lietām un gūt labumu no jebkuras pieredzes, pat visnepatīkamākās.

Zivis

Venēras un Merkura aktivizācija šonedēļ Zivīm pavērs jaunus ceļus uz finansiāliem panākumiem. Lai bruģētu ceļu uz panākumiem un jaunām izredzēm, šīs zīmes cilvēkiem būs jāatbrīvojas no negatīvas attieksmes. Lai to izdarītu, jums vajadzētu uzmanīties no citu cilvēku obsesīviem viedokļiem. Arī Zivīm vajadzētu atteikties no konservatīviem uzskatiem. Lai palielinātu savus ienākumus, jums ir jāmeklē jauni veidi, kā virzīties uz priekšu. Zvaigžņu eksperti iesaka meklēt iespējas, kur Zivis to iepriekš nav darījušas.

Daudzas Zvaigžņu zīmes šīs nedēļas vidu pavadīs uz veiksmes viļņa, tāpēc nevajag ļaut lietām ritēt savu gaitu. Situācija tiks kontrolēta, ja sekosi veselajam saprātam un nebūsi slinks. Visā meklējiet norādes no Visuma zīmēm un nešaubieties par sevi.

Leave a Comment