Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: nepalaidiet garām svarīgas detaļas!

Lauva

Lauvām laika posmā no 1. līdz 7. janvārim nekas vairāk nepalīdzēs kā izturība un mierīgums. Ja jūs ķeraties pie visa uzreiz, plosoties starp diviem vai vairākiem uzdevumiem, jūs tikai palielināsit kļūdu skaitu, bet noteikti ne summu savā bankas kontā. No 2. janvāra ir lielisks laiks, lai uzsāktu ko jaunu, pārstātu šaubīties par sevi un mēģinātu izvēlēties citu ceļu uz panākumiem, ja iepriekšējais noveda strupceļā.

Jaunava

Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām savus finanšu jautājumus risināt soli pa solim. Runājot par iepirkšanos, nenāktu par ļaunu, ja būtu rīcības plāns ar detalizētām pozīcijām par to, kuras preces ir prioritāras, kur labāk mēģināt ietaupīt naudu, kādas atlaides ir aktuālas un kādas dāvanas nākamajos svētkos var iegādāties. iepriekš. Šis ir ideāls laiks biznesa un reklāmas darījumiem, jo ​​Mercury retro periods beidzas 2. janvārī.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem nenovērst uzmanību no vairākām lietām vienlaikus. Ja finanšu sfēra ir prioritāte, mīlas attiecības labāk atlikt, ierobežojot sevi līdz nepieciešamajam minimumam. Ja Svari ķeras pie darba un ieskicē kādus ambiciozus plānus, tad labāk nenirt pārdomās par pagātnes neveiksmēm. Bailes un šaubas bloķēs finanšu plūsmas.

Skorpions

2024. gada pašā sākumā Skorpioniem, visticamāk, būs jāaizstāv savas intereses darbavietā un finanšu pasaulē kopumā. Slēdzot līgumus, ir svarīgi vēlreiz pārbaudīt visas līguma saistības un punktus, nebaidoties aizvainot savu partneri: Skorpioniem ir visas tiesības zināt, kurus punktus viņi paraksta. Iepirkšanās mājoklim, kā arī lietas, kas saistītas ar noguldījumiem un uzkrājumiem, veiksies labi.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks var un pat vajag atdot parādus un kredītus, atmaksāt kredītus. Nedēļai nevajadzētu sagādāt nepatīkamus pārsteigumus, taču jābūt piesardzīgiem: Venera joprojām ir vāja. Spēcīgais Merkurs palīdzēs mīlestībā un finansēs, taču darbs tomēr būs nedaudz svarīgāks. Visticamāk, ienākumu pieauguma iespējas ievērojami palielināsies, tāpēc nav nepieciešams sēdēt dīkā.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

Lasi arī: Laika prognoze 28.decembrim: brīžiem iespējams nokritīs pa kādai sniegpārsliņai!

Mežāzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem neņemt līdzi darbu uz mājām, īpaši, ja runa ir par nedēļas nogalēm un brīvdienām. Diez vai šādā veidā izdosies būtiski palielināt ienākumus, taču produktivitāte noteikti samazināsies: Mežāžiem tagad vajadzētu labi atpūsties, uzkrāt spēkus. 2024. gada pirmajās dienās varat veikt pirkumus vai mēģināt samazināt tēriņus – abas izvēles būs labas savā veidā.

Ūdensvīrs

Pēc nedēļas finanšu zvaigžņu prognozes, Ūdensvīriem labāk pagaidām savus plānus un ambīcijas paturēt noslēpumā. Jūs varat konsultēties tikai ar tuvākajiem cilvēkiem, kuriem varat uzticēties. Publiski runājot par plāniem, Ūdensvīri riskē jau iepriekš zaudēt. Merkurs palīdzēs paskatīties uz finansiālo situāciju no cita leņķa: iespējams, tieši tagad šīs zīmes cilvēki spers svarīgu soli, lai piesaistītu bagātību.

Zivis

Arī Zivīm tuvojas finansiālo uzvaru laiks. Pastāv liela iespēja saņemt paaugstinājumu, vai arī paaugstinājums paaugstinās. Uzlabosies psiholoģiskais mikroklimats darba vietā. Šonedēļ vari uzņemties kādu neatrisinātu sarežģītu uzdevumu vai uzsākt jaunu lielu projektu, plānot un veikt grandiozu pirkumu. Periods ir ārkārtīgi labvēlīgs karjeras izrāvienam.

Lai bagātība neiziet no mājas, ir svarīgi ne tikai censties nopelnīt, bet arī prasmīgi pārvaldīt pieejamos resursus. Turklāt daudzi ezotēriķi uzskata, ka dažādas dzīves jomas ir savstarpēji saistītas. Tāpēc, strādājot, piemēram, pie garīgās komponentes, mēs netieši nodrošinām arī finansiālo izaugsmi. Lai piesaistītu naudu, varat izmēģināt meditāciju par laimīgas nākotnes radīšanu. Novēlam veiksmīgu jaunā gada sākumu un mierīgu vēju.

Leave a Comment