Naudas Mēness kalendārs 2024. gada janvārim: atbrīvošanās no negatīvām domām un šaubām, palīdzēs uzlabot stāvokli!

Dzīves finansiālā puse daudziem cilvēkiem ir vissvarīgākā. Naudas mēness kalendārs palīdzēs pareizi plānot lietas un pirkumus, lai 2024. gada sākumā neiztērētu pārāk daudz un nepalielinātu ienākumus.

Šis mēnesis solās būt pozitīvs Merkura dēļ, taču nedrīkst aizmirst par Mēnesi, jo tas mums ir tuvāk. Tāpēc dažkārt ietekme uz finanšu sektoru ir daudz spēcīgāka. Lai nauda pie jums plūst kā upe pat nelabvēlīgās dienās vai neatstātu jūsu kabatu, mēģiniet atbrīvoties no negatīvām domām un šaubām.

1., 2. janvāris: šī mēneša pirmās divas dienas un gads kopumā aizritēs dilstošā Mēness Jaunavas zīmē, kas nozīmē, ka labāk šo laiku veltīt pirkumu plānošanai un finanšu lietām. Šis ir lielisks periods parādu atmaksai un sarežģītāko biznesa finansiālo un organizatorisko problēmu risināšanai.

3., 4., 5. janvāris: Mēness dilšana turpināsies šajās trīs dienās, bet jau Svaru zīmē. Šīs ir trīs ne vislabvēlīgākās dienas, taču lielas briesmas tās neradīs. Tie ir lieliski piemēroti radošām detaļām, taču noteikti nav vislabākie, lai iegādātos kaut ko dārgu.

6., 7. janvāris: šajās divās dienās varat droši doties komandējumos. Dilstošais Mēness un Skorpions ir lieliska komanda finansiālām aktivitātēm. Šajās dienās varēs veikt radošu darbu, lietišķas tikšanās, sakārtot lietas darba vietā, iepirkties.

Lasi arī: Laika prognoze 28.decembrim: brīžiem iespējams nokritīs pa kādai sniegpārsliņai!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

8., 9. janvāris: dilstošs Mēness Strēlnieka zīmē – negatīva kombinācija. Uguns stihija neļaus tev un man virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā spēcīgās disonanses dēļ ar novājinātu Mēnesi. Ja iespējams, šajās dienās neko nepērciet.

10., 11. janvāris: 10. datums ir pēdējā Mēness novecošanas diena, kas notiks Mežāzī. Zemes elementi un Mēness vājums nav īpaši piemēroti lieliem izdevumiem, taču tie ir ideāli piemēroti grūtiem un ļoti svarīgiem darbiem, veicot dažādus uzdevumus. 11. janvāris — Jauns Mēness tajā pašā zīmē. Šī ir ļoti labvēlīga diena plānošanai, bet ne ainavu maiņai. 11. janvārī nevajadzētu veikt dārgus pirkumus, taču mērena iepirkšanās mums nāks par labu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment