Franču stila baklažāni, kūtri un garšīgi, kā franču skūpsts

Tomātu sagriež ripiņās, sieru sarīvē. Novietojiet tomātus uz baklažānu šķēlītēm.

 

Sagrieziet olīvas šķēlēs un pēc tam novietojiet tās uz tomātiem. Viegli pipari pēc garšas un apkaisa ar rīvētu sieru.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes.

Gatavos baklažānus apkaisa ar sausu oregano. Šī garšviela piešķir ēdienam īpašu aromātu un garšu . Labu apetīti!

 

Saskaņā ar šo franču recepti, baklažāni iznāk smaržīgi, sulīgi un ļoti garšīgi. Šis dārzeņu ēdiens var dekorēt jebkuru svētku galdu, nemaz nerunājot par darba dienu vakariņām.

Vīrs, nogaršojis šo gardumu, man nākamajā dienā atnesa ziedus. Viņš saka: ” Tas ir tev, mana mīlestība.” Jo tu man esi tāda saimniece! »