Galvenās vīriešu uzticības pazīmes

Lūk pazīmju uzskaitījums… 

Viņš pats savā telefonā neuzvedas savādi. Ja jūs lūdzat redzēt, kas viņam rakstīja vai piezvanīja, jūs zināt viņa viedtālruņa piekļuves kodu, viņam nekas nav no jums slēpjams.

Viņš jūs ciena. Strīdu laikā viņš nekad tevi neapvaino un nerunā ar tevi kā ar bērnu. Gan labā, gan sliktā garastāvoklī viņš izturas pret tevi kā pret līdzvērtīgu.

Viņš nekad nepārkāpj līniju. Viņš neflirtē ar viesmīli, kad jūs vakariņojat kopā ar viņu restorānā. Viņš nekomentē, cik laba ir tava draudzene. Visa viņa uzmanība ir vērsta uz tevi.

Lasi arī: Kā 5 minūtēs atpazīt toksisku cilvēku

Viņš demonstrē paškontroli. Kad viņš ir dusmīgs, vientuļš vai satraukts, viņš neveic impulsīvas darbības, par kurām vēlāk nožēlo. Viņš domā pirms rīkoties.

Viņš ļauj jums zināt, kur viņš atrodas un ko viņš dara. Viņš nekad nepazūd, nepasakot, kurp dodas vai ar ko kopā. Viņš neparādās nakts vidū bez paskaidrojumiem. Viņš pastāvīgi informē jūs, tāpēc jums nekad nav jāuztraucas.

Viņš izvairās no kompromitējošām situācijām. Kad viņa bijušā sāka dot par sevi ziņu, viņš izdzēsa viņas kontaktus no sava tālruņa. Kad viņa draugi devās uz striptīza klubu, viņš viņiem teica, ka viņam jāatgriežas mājās. Viņš neiekļūst šādās situācijās aiz cieņas pret jums un jūsu attiecībām.

Viņš tev visu pasaka. Jūs no viņa dzirdat detalizētus stāstus par visiem viņa draugiem un kolēģiem. Tāpēc viņa viedtālrunī nekad neredzat dīvainu jaunu sievietes vārdu – jūs vienkārši pazīstat visus, kurus viņš pazīst.

Viņš pilda visus savus solījumus. Ja viņš saka, ka vasarā jūs dosities ceļojumā, noteikti kopā dosieties atvaļinājumā. Ja viņš saka, ka atgriezīsies mājās astoņos, viņš būs savlaicīgi. Viņš ir uzticams. Sava vārda cilvēks.

Viņam ir spēcīga draudzības izjūta. Cilvēki, ar kuriem viņš ir tuvu, mirs par viņu. Viņš izturas pret viņiem laipni un ar cieņu, kas ir labs rādītājs tam, ka viņš izturēsies arī pret jums.

Viņš nav no tiem, kas krāpjas. Viņš nekad jums nemelo, pat ja viņam ir grūti kaut ko pateikt, viņš to pasaka. Viņš neklusē un neko no tevis neslēpj.

Lasi arī: Kad vīrietis ir piesaistīts vienai sievietei …

Nekas ārkārtējs nenotiek. Nekad neesat atradis kāda cita lūpu krāsu automašīnā vai iepazīšanās lietotni savā tālrunī. Jūs nekad neesat dzirdējis no draugiem tenkas par viņu vai draugu brīdinājumus par viņu. Jums nav pamata uztraukties.

Jums vienkārši liekas, ka viss ir kārtībā. Jūs zināt, ka viņš ir cienīgs vīrietis un neapskaudīs tevi. Jūs viņam uzticaties no visas sirds!

COMMENTS

Leave a Comment