Kad vīrietis ir piesaistīts vienai sievietei …

Kad vīrietis ir piesaistīts vienai sievietei, un sieviete ir piesaistīta vienam vīrietim, tas ir labvēlīgi gan viņu psihei, gan veiksmei un labklājībai viņu dzīvē.

Kad starp vīrieti un sievieti ir izveidojas saikne, viņu ķermeņi savijas, veidojot vienotu veselumu – pārnestā nozimē. Notiek enerģijas apmaiņa, sieviete piešķir vīrietim savu sievišķību, vīrietis viņai vīrišķību, tāpēc viņi iegūst vienotu spēku, Šakti, kļūst par vienotu organismu.

Kāpēc mums tas nepatīk, kad viņi mūs krāpj? Jo tādējādi mums ir liegta smalkā enerģija, Šakti, it kā mēs būtu aplaupīti. Normāla sieviete nebūs neuzticīga, viņa zied, atklāj savu sievišķību tikai ar vienu vīrieti, viņa kļūst patiesi laimīga no ziedošanās īstajam vīrietim. Tad vīrietis iegūst racionalitāti, vīrišķo izturību, spēju gūt panākumus, būdams uzticīgs vienai sievietei.

Lasi arī: Pētnieki atklāj 6 iemeslus, kāpēc vīrietis iemīlas

Daudzi tagad sāk saprast uzticības spēku, šķīstības spēku. Bet ko darīt, ja jums nav šo iepriekšējo zināšanu, ja no iepriekšējām dzīvēm palikuši karmiski savienojumi, ja šajā dzīvē ir nepabeigtas attiecības, un šie ēteriskie savienojumi neļauj jums izveidot jaunas harmoniskas attiecības vai kavē jau izveidotu attiecību attīstību?

Vissvarīgākais ir pareizi pabeigt visas attiecības. Pārtraucot kautko mēs izjūtam sāpīgas emocijas, un ir ļoti svarīgi neuzturēt šīs sāpes sevī, bet gan izteikties. Ir labi runāt par savām sāpēm vai sūdzībām tuviem cilvēkiem, radiem, draugiem, kuri jūs atbalstīs. Pretējā gadījumā brūce nedzīsīs, dvēselē paliks nepatīkams sāpīgs nogulsnes. Un vēl viens svarīgs punkts, jums jāspēj šķirties ar mīlestību un piedošanu. Kļūda ir tā, ka vairākums šķīrās, piedzīvojot negatīvas emocijas, neatceroties labos mirkļus. Bet tieši mīlestība atjauno sirdi.

Pēc šķiršanās jums jādod sev laiks, lai atgūtos. Daudzi, lai nejustu sāpes pēc atvadīšanās, iesaistās citās attiecībās, pievērš uzmanību citai personai. Cilvēki nedod laiku brūču dziedēšanai. Bet tad labas attiecības neizdosies, visas iepriekšējo attiecību problēmas pārnesīsies tajās, jo smalkais ķermenis nav attīrīts, viņiem joprojām ir atmiņas par citu cilvēku. Lai atgūtuos no šķiršanās, jāpaiet vismaz vienam gadam.

Lasi arī: Kā 5 minūtēs atpazīt toksisku cilvēku

Kāpēc daudzas attiecības, laulības beidzas ar šķiršanos? Daudzos gadījumos tas ir tieši saistīts ar faktu, ka tie tika uzbūvēti nelabvēlīgā laikā, kad cilvēks vēl nav atguvies no iepriekšējām attiecībām, viņš vēl nav sevi sakopis, viņš nav pārvarējis aizvainojumus. Tāpēc ir ļoti svarīgi, ja vēlaties izveidot patiesi spēcīgas, harmoniskas attiecības, veltiet sev vismaz gadu, lai attīrītu, atjaunotu sevi!

Leave a Comment