Galvenās Zvaigžņu zīmju pārstāvju kļūdas attiecībās: daži to dēļ pat šķiras

Lauva

Lauvas ir pārlieku emocionālas. Viņi var strīdēties ar mīļoto, izrādīt nepiekāpību vai demonstrēt pārākumu. Tā ir galvenā kļūda – viņi savu dvēseles radinieku bieži uztver kā konkurentu, aizmirstot, ka mīlētāji ir viena komanda.

Jaunava

Jaunavas izdomā pārāk daudz noteikumu, aizmirstot, ka mīlestība ir kā plosts, kas pārvietojas pa okeāna ūdeņiem un prasa elastību. Jaunavas, kuras prot abstrahēties no uzmācīgās vēlmes kontrolēt visu apkārtējo, kļūst par ideāliem dvēseles radiniekiem.

Svari

Galvenā Svaru kļūda ir nespēja izrādīt savu mīlestību, ko daudzi cilvēki uztver ārkārtīgi negatīvi. Svari šķiet vieglprātīgi vai atdalīti, taču tas tā nebūt nav. Viņiem mazliet vairāk jāparunā par savām jūtām un jāpateicas otrajai pusītei.

Skorpions

Skorpioni ir vieni no greizsirdīgākajiem cilvēkiem, uzskata zvaigžņu eksperti. Tas ir viņu galvenais trūkums. Viņu galvenā kļūda ir vēlme kontrolēt dvēseles radinieku visā un vienmēr. Skorpioni ir konservatīvi, tāpēc domā, ka mīlētāji pilnībā pieder viens otram.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tipiski egoisti. Iemīlēties viņās tas var būt ārkārtīgi grūti, taču viņi joprojām ir ļoti pievilcīgi, tāpēc viņiem tiek daudz piedots. Eksperti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem biežāk veltīt savu dvēseles radinieku savām lietām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: daudzus sagaida mainīga situācija un ne tā labākā!

Lasi arī: Venēra retrogrādā no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim: negatīvas sekas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Mežāzis

Galvenā Mežāžu kļūda ir neticība. Šie cilvēki ļoti reti pilnībā atveras cilvēkam. Šim nolūkam ir jāpaiet daudz laika. Ne visi ir gatavi gaidīt, tāpēc tas bieži noved pie attiecību pārtraukuma.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži nepatīkami pārsteidz savu dvēseles radinieku ar aklu pārliecību par savu taisnību. Ar Ūdensvīru nav iespējams strīdēties, jo šim cilvēkam vienmēr ir taisnība. Viņi nekad neatzīst kļūdu un gandrīz neatvainojas.

Zivis

Zivis ir vieglprātīgas un neuzticamas bezatbildības dēļ, bieži vien nonāk klajā infantilismā. Ja sievietēm kaut kādā mērā var piedot, tad vīriešiem ar šādu raksturu ir daudz grūtāk.

Atcerieties, ka mīlestība ir ne tikai apreibināšanās ar cilvēka pozitīvajām rakstura iezīmēm, bet arī viņa trūkumu pieņemšana. Ir seši veidi, kā stiprināt savu garīgo saikni ar mīļoto.

Leave a Comment