Garīgais tests: kāda ir jūsu misija uz zemes?

Ar kādu misiju tu nāci šajā pasaulē? Ko no jums prasa Visums? Šie jautājumi ir ļoti dziļi, un ne vienmēr ir viegli atrast atbildi uz tiem. Bet reizēm neliela palīdzība var dot jums padomu, kā atrast ceļu, kas nepieciešams!

Kaut arī katras personas misija ir unikāla, ir daži modeļi, kuri var atkārtoties. Zinot tos, jūs varat nākt tuvu patiesajai universālajai atbildei, kas dzīvo jūsos!

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka persona, kas ir ienākusi jūsu dzīvē, ir saistīta ar jums karmiski

Paskaties uz attēlu un atbildi: kas vispirms pievērsa tavu uzmanību? Tu būsi pārsteigts, cik godīgs būs rezultāts!

Vilks

Ja pirmā lieta, kas pievērsa jūsu uzmanību, ir vilks, tas ir tāpēc, ka jūs atnācāt uz šo pasauli, lai kļūtu par karotāju. Jums ir jāuzvar daudz cīņu, pasaulei ir jābūt modrībai, piesardzībai un enerģijai!

Protams, jūsu dvēselē jūs esat sašutuši par netaisnību, tas sāp, redzēt, cik daudz cilvēku cieš, bet citiem ir lielisks laiks.

Visas šīs jūtas nav veltīgas: jums ir jācīnās par labāku pasauli, jo tā ir jūsu misija. Strādājiet pie tā, kas jūs motivē.

Nakts / mēness

Ja jūs pirmo ieraudzījāt Mēnesi, tad jūsu dzīves misija ir saistīta ar dziedināšanu. Jūs esat ļoti līdzjūtīgs cilvēks, un jūs vienmēr jūtat nepieciešamību rūpēties un aizsargāt cilvēkus, kas cieš.

Tava misija ir saistīta ar to. Jūs varat tikt aicināts kļūt par ārstu, medmāsu, terapeitu … Vai varbūt jūsu loma dzīvē ir vienkārši sniegt gudrus padomus pareizajā laikā, dziedēt garīgās brūces, palīdzēt cilvēkiem atrast ceļu.

LASI ARĪ: Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Koku zari / mežs

Ja pirmā lieta, ko ieraudzījāt, bija mežs, tas ir tāpēc, ka jūsu dzīves misija ir saistīta ar gudrību. Jūs esat zinātkārs cilvēks, kam patīk mācīties visu jauno un nebaidāties no problēmām: gluži pretēji, jūs tās uztverat kā izaicinājumus.

Jūs labi zināt, ka pasaule ir pilna ar noslēpumiem, bet jūs nekad nepārtraucat meklēt galīgo atbildi, pat ja jūs zināt, ka jūs to nesasniegsiet. Savā ceļā jūs apgaismojat daudzus cilvēkus, kas pateicoties jums sāk daudz jaunas lietas apskatīt.

Sievietes siluets

Ja jūs pirmo ieraudzījāt sievietes siluetu, tad jūsu galvenā misija dzīvē ir radīt. Jūs neredzat pasauli kā citi. Katrā lieta, ko jūs darāt, katrā radītajā problēmā redzat radošus, jaunus, oriģinālus risinājumus. Bet jūs arī mīlat skaistumu un zināt, ka jūs varat veidot labāku pasauli tikai uz emociju pamata.

Tāpēc jūsu ceļš ir radošs ceļš; tu nāci uz šo pasauli, lai to izrotātu.

avots: esotericblog

Leave a Comment